Trei polițiști germani au ajuns la spital după ce le-au cerut unor români să dea muzica mai încet

0
504
FOTO: ulleo/Pixabay.com
FOTO: ulleo/Pixabay.com

Trei ofițeri de poliție din orașul german Essen au ajuns la spital după ce au ajuns la o petrecere a unui grup de români.

Pe 5 ianuarie, după ora 23:00, polițiștii au fost chemați într-un bloc de locuințe din districtul Ostviertel din cauza zgomotului. Când au ajuns, ușa apartamentului era deschisă, iar înăuntru erau aproximativ 20 de persoane, potrivit poliției din Essen.

Proprietarul apartamentului, un român în vârstă de 38 de ani, a refuzat să coopereze cu polițiștii și a devenit agresiv. În timp ce polițiștii încercau să vorbească cu el, mai mulți membri ai familiei sale i s-au alăturat și a început să-i insulte pe polițiști.

Pentru a evita un conflict, polițiștii au chemat întăriri, însă exact când situația părea să se liniștească, mai mulți oameni i-au atacat. Polițiștii au încercat să-i țină departe pe agresori, folosind spray-uri lacrimogene și bastoane.

În urma acestui conflict, proprietarul apartamentului și alți trei bărbați au fost arestați. De asemenea, toți participanții la petrecere au trecut prin fața polițiștilor și după ce au fost legitimați au fost eliberați.

În urma altercației, un polițist în vârstă de 28 de ani a suferit răni grave la mâini, alți doi au fost răniți ușor.

În luna septembrie a anului trecut, doi români, soț și soție, au ajuns în presa din Germania după ce s-au luat la harță cu polițiștii germani. Scandalul a început la Departamentul pentru Educație al Consiliului Regional Karlsrue. Cei doi erau nemulțumiți de o soluție pentru o problemă pe care o avea la școală copilul lor de 17 ani.

Pentru că nu au vrut să plece din sediul departamentului, angajații au chemat polițiștii. Cei doi agenți care au venit au fost luați prin surprindere de bărbatul care devenise furios. Potrivit oamenilor legii, românul, care avea aproximativ 110 kilograme, s-a năpustit asupra celor doi ofițeri, pe care i-a lovit și i-a scupat, fiind ajutat de soția lui.

Unul dintre polițiști a fost izbit la pământ de român, care a început să-l muște de o coapsă. Scandalul s-a aplanat doar după ce au venit la locul incindetului mai mulți polițiști.

Cei doi soți români au fost reținuți și puși sub acuzare pentru ultraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.