Matthew Perry a murit. Chandler din Friends a fost găsit mort în casă

0
153

Matthew Perry a murit la vârsta de 54 de ani. Actorul care a devenit celebru după ce a interpretat rolul lui Chandler în serialul Friends a fost găsit mort în propria locuință de către asistentul său personal.

Poliția desfășoară o anchetă pentru a stabili cu exactitate cauza morții lui Matthew Perry. Din primele informații se pare că a fost vorba de un infarct.

Asistentul său personal este cel care l-a găsit fără suflare și a chemat imediat ajutoare. Acesta a povestit că Matthew a ajuns acasă în cursul dimineții după ce jucase mai multe ore pickleball (un sport asemănător cu tenisul de câmp). După ce a ajuns acasă, actorul i-a spus asistentului său să rezolve câteva lucruri administrative. După ce a rezolvat ce avea de rezolvat, asistentula revenit la locuința actorului și l-a găsit inconștient, conform tmz.com.
Informații neoficiale din cadrul anchetei spun că Matthew Perry ar fi fost găsit în jaccuzzi.

Cine este Matthew Perry

Matthew Perry s-a născut la 19 august 1969 și a devenit celebru după ce a interpretat rolul lui Chandles Bing în serialul Friends. Actorul a fost născut în Williamstown, Massachusetts, mama lui este jurnalistă originară din Canada și a fost ofițer de presă pentru prim-ministrul canadian Justin Trudeau.

Tatăl lui Matthew, John Bennett Perry este născut în 1941 și este actor și fost model. Perry a fost crescut în mare parte de mama sa în Ottawa, după ce părinții lui au divorțat când actorul încă nu împlinise 1 an.

La 15 ani, Matthew s-a mutat din Canada în Los Angeles, Statele Unite ale Americii pentru a locui cu tatăl lui și a făcut tot posibilul să calce pe urmele tatălui său și să devina actor. Succesu și faima au venit odată cu debutul serialului Friends, sitcom care a fost difuzat 10 sezoane de postul de televiziune NBC și este unul dintre cele mai populare seriale de comedie din toate timpurile

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.