O mașină cu numere românești a stârnit panică în Londra

0
573
FOTO: Captură video Daily Mail
FOTO: Captură video Daily Mail

Autoritățile londoneze au intrat în alertă din cauza unei mașini cu numere de înmatriculare românești. Întâmplarea a avut loc săptămâna trecută în Croydon, în sudul Londrei. Poliția a evacuat toată zona și a declanșat o operațiune antiteroristă. A fost adus și un robot pentru detonări controlate.

Potrivit My London, totul a pornit în cursul dimineții, când o persoană a sunat la poliție și a anunțat că a observat „o mașină suspectă” în apropierea stației East Croydon.

Imediat au apărut în zonă și polițiștii care au evacuat întreaga zonă și au încercuit mașina suspectă care a avea numere de Mehedinți. Echipa de geniști a început să scaneze mașini cu ajutorul robotului anti-bombă.

„Poliția din Croydon s-a ocupat de un vehicul suspect în Dingwall Road, în această dimineață”, au anunțat pe Twitter polițiștii.

Angajații din birourile din apropiere au spus că li s-a comunicat să rămână în interiorul clădirilor, „departe de ferestre”, iar mai mulți martori au spus că au auzit o explozie. Poliția Metropolitană a anunțat că ofițerii s-au deplasat la un „vehicul suspect”.

„Poliția a fost chemată joi, 6 februarie, la ora 08:46, pentru un vehicul suspect pe Dingwall Road, Croydon. Ofițerii, inclusiv ofițerii specialiști, sunt la fața locului și au fost puse cordoane de poliție”, a declarat o purtătoare de cuvânt.

Suspiciunile că autoturismul ar putea fi abandonat intenționat în zona respectivă, pentru a fi utilizat într-un atac terorist nu s-au adeverit. După două ore de cercetări amănunțite, anchetatorii au transmis că au fost eliminate toate îngrijorările cu privire la un eventual incident terorist.

Polițiștii au spus că mașina cu numere de Mehedinți ar fi fost furată și apoi abandonată în zonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.