Un român și-a pierdut viața în Germania în urma unui accident rutier

0
632
FOTO: nordbayern.de
FOTO: nordbayern.de

Un român care lucra în construcții în Germania de aproximativ 7 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier care a avut loc pe autostrada A3, în apropiere de Erlangen, Bavaria.

Ionel Pristavu avea 40 de ani, era din comuna ieșeană Tătăruși, și venea în fiecare an acasă în preajma sărbătorilor de iarnă. Potrivit apropiaților, citați de Jurnalul Regional, bărbatul era în mașină alături de prietena lui și mergea spre România.

Din primele informații reiese că un alt automobil i-ar fi tăiat calea și ar fi ajuns cu autoturismul pe marginea drumului, într-un parapet. Impactul nu ar fi fost puternic, însă, după ce au coborât amândoi din mașină, un alt autoturism i-a lovit din spate.

Șoferul a murit pe loc, în timp ce prietena lui a fost transportată la spital cu răni grave și a fost supusă de urgență la mai multe operații.

Zilele trecute, un microbuz în care erau români care se întorceau de la muncă din Germania a fost implicat într-un accident pe sensul către Timișoara al autostrăzii A1 Arad-Timișoara, în zona localității Giarmata. În accident au fost implicate microbuzul, un TIR și un autoturism.

Reprezentanții ISU Timiș au anunțat că în TIR se afla o persoană, un autoturism cu două persoane, iar în microbuz șapte persoane. Șase dintre aceștia au rămas încarcerați în microbuz. Persoana care a murit se afla în autoturism.

Microbuzul era încărcat cu daruri pe care cei care lucrau în Germania le aduceau celor dragi. În urma impactului, s-au împrăștiat pe stradă. Din primele cercetări, accidentul s-ar fi produs după ce autoturismului i s-a desprins o roată și a intrat în partea laterală a camionului.

Microbuzul care se întorcea acasă cu români din Germania nu a mai putut evita impactul și s-a izbit din plin în spatele TIR-ului.

FOTO: nordbayern.de

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.