Locuri de muncă în străinătate. Cât se câștigă în agricultură în Olanda și Spania

0
578
Locuri de muncă în străinătate FOTO: klimkin/Pixabay.com
Locuri de muncă în străinătate FOTO: klimkin/Pixabay.com

Cei care sunt în căutare de locuri de muncă în străinătate au la dispoziție câteva oferte foarte bune și sigure având în vedere că anunțurile sunt date prin Agenția Națională de Ocuparea Forței de Muncă.

În acest articol vă prezentăm ce salarii câștigă cei care aleg locuri de muncă în străinătate în agricultură. Cele mai recente oferte în acest domeniu vin de la firme din Spania și Olanda.

Locuri de muncă în străinătate. Salarii în Olanda

O firmă olandeză din domeniul agriculturii este în căutare de lucrător în seră de flori. Firma se află în Agglomeratie Leiden en Bollenstreek. În total, sunt disponibile 15 posturi. Muncitorii trebuie să planteze, taie, sorteze, curățe și să proceseze flori gherbera.

Potrivit anunțului, se caută „persoane ambițioase, motivate, cărora le place să lucreze în sere cu flori”. Se oferă 10,05 euro brut pe oră. Salariul se plătește săptămânal, în fiecare zi de joi. Salariul include și asigurarea medicală.

Transportul este gratuit pentru o distanță mai mare de 10 kilometri. De asemenea, angajatorul oferă biciclete gratuit pentru deplasarea la locul de muncă. Pentru 87,50 de euro pe săptămână se oferă și cazare.

Durata contractului este de 6 luni. Cei interesați de aceste locuri de muncă în Olanda pot aplica până pe 30 ianuarie 2020. Mai multe detalii puteți găsi aici.

Locuri de muncă în străinătate. Salarii în Spania

Locuri de muncă în străinătate sunt oferite și de o firmă din Spania, tot în domeniul agricol. Job-urile sunt în regiunea Huelva.

Muncile sunt la cules de căpșuni, zmeură, mure și afine. Se lucrează 6,3 ore pe zi, cu o pauză de masă de jumătate oră, în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Angajatorii sunt în căutarea a 600 de femei și 150 de cupluri. Plata se face pe card. Salariul brut este de 42,90 de euro pe zi și net de 38,33 de euro pe zi. La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 de euro pe zi persoanelor noi și 0,80 euro pe zi celor care au mai lucrat la această companie. De asemenea, orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut pe oră.

Printre beneficii pentru cei care aleg aceste locuri de muncă în Spania se numără și faptul că este oferită gratis cazare. Se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) cu 1,73 de euro pe zi.

Durata contractului temporar este de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu o perioadă de probă de 15 zile. Contractul începe pe 1 martie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.