Un român a fost dus la spital în Italia de 73 de ori pentru că era beat

0
488
FOTO: rebcenter-moscow/Pixabay.com
FOTO: rebcenter-moscow/Pixabay.com

Un român în vârstă de 54 de ani care trăia în Italia a fost expulzat din peninsulă și nu mai are voie să se întoarcă timp de 5 ani. Acesta a fost prins în stare de ebrietate de 73 de ori, potrivit Messaggero Veneto.

Potrivit jurnaliștilor italieni, 45 de situații s-au întâmplat de la începutul acestui an. De asemenea, în 49 de situații din totalul cazurilor, românul transportat de polițiști la camera de urgență a spitalului Pordenone a părăsit unitatea medicală înainte să se încheie toate verificările.

După decizia Biroului de Imigrări, românul a fost urcat la bordul unei curse Veneția-București. Bărbatul se afla în Italia din 2003, stabilindu-se inițial în provincia Torino, însă în 2014 s-a mutat în Friuli-Venezia Giulia, în provincia Pordenone. A lucrat la o firmă din Friuli, însă s-a prezentat la locul de muncă doar de câteva ori.

Biroul de Imigrări de la sediul poliției Pordenone a dispus expulzarea lui săptămâna trecută, după un nou incident în care românul a fost implicat, într-un magazin de pantofi. A fost escortat de poliția statală până la aeroportul Marco Polo.

Judecătorii Tribunalului din Trieste, care au validat ordinul de expulzare, au subliniat că decretul a fost dat „din motive de siguranță publică”.

Anul trecut, un alt român a ajuns în presa italiană pentru că a ajuns beat la spital. Acesta, în vârstă de 39 de ani, a devenit violent, a lovit mai mulți pacienți care așteptau la secția de primiri urgențe a Spitalului „Santa Maria Nuova” din Florența.

Românul era cunoscut oamenilor legii pentru că a avut mai multe derapaje comportamentale în momentele în care era băut. Când au ajuns polițiștii să-l calmeze, românul a încercat să se răfuiască și cu ei. După faptele sale, românului i s-a întocmit dosar penal și a fost trimit în fața judecătorilor să de explicații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.