Un avocat spaniol a fost condamnat la închisoare după ce și-a bătut și amenințat iubita româncă

0
552
FOTO: diegoparra/Pixabay.com
FOTO: diegoparra/Pixabay.com

Judecătorii din Las Palmas au decis să-l condamne pe un avocat spaniol la 3 ani, 3 luni și o zi de închisoare, după ce l-au găsit vinovat de abuz și amenințări la adresa familiei partenerei sale, potrivit publicației canarias7.es.

Potrivit instanței, spaniolul a avut o relație amoroasă cu o româncă timp de un an, începând cu iulie 2014.

Anchetatorii spun că în această perioadă, avocatul a început să dezvolte o atitudine de dispreț, umilire și intimidare față de iubita sa și i-a rostit expresii precum: „imigrantă de rahat”, „ești inutilă”, „tâmpită” sau „banii tatălui tău sunt de la Monopoly”.

De asemenea, i-a mai transmis că o să „plătească” un român sau un rus să o omoare „pentru 3.000 de euro”. „Te vor găsi moartă pe o insulă. Te pun într-o barcă și nu există nicio dovadă, te omor”, i-ar fi transmis acesta româncei.

Anchetatorii au mai stabilit că pe 4 aprilie 2015, după un conflict între cei doi, avocatul ar fi agresat-o fizic și a înjurat-o. Acesta ar fi lovit-o de mai multe ori cu capul de o bucată de mobilier și apoi a aruncat-o pe o podea.

A mai agresat-o și pe 27 iulie 2015 și a amenințat-o spunându-i: „Îți rup gâtul, sunt avocat, fără mine ești nimeni”.

Speriată de agresivitatea spaniolului, femeia a fugit de acasă și s-a refugiat în mașină. Apoi și-a făcut curaj și a sunat la poliție. Două patrule, una de la poliția locală din Santa Brigida și alta de la Garda Civilă, au mers la adresă și au văzut că femeia are o „atitudine de frică”.

Avocatul nu s-a ascuns nici în prezența oamenilor legii și i-a spus femeii că este „o împuțită” și că așa cum spune tatăl său „câinele care mușcă mâna stăpânului trebuie legat, pus într-un sac și aruncat în mare”.

Avocatul a fost condamnat la închisoare cu executare pe 4 februarie 2020.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.