O badantă româncă din Italia a murit în timp ce spăla geamurile

0
536

O badantă româncă a murit după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc din Arezzo, Italia. Femeia, în vârstă de 72 de ani, lucra ca badantă în Italia și îngrijea o femeie de 85 de ani cu care dezvoltase și o relație de prietenie.

Badanta româncă s-a stins sub privirile prietenei

Evenimentul este cu atât mai tragic cu cât românca a murit chiar sub privirile celei de care avea grijă. Femeia de 85 de ani din Italia se afla în fața blocului, pentru a profita de vremea frumoasă, atunci când românca a căzut de la o înălțime de peste 10 metri de la etajul al patrulea al blocului în care locuia. Scena a fost traumatizantă pentru femeia de 85 de ani care practic și-a văzut prietena cum se stinge din viață.
Polițiștii au declanșat o anchetă pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului. Deocamdată nu se știe daca femeia originară din România s-a dezechilibrat și a căzut sau i s-a făcut rău în timp ce spăla geamurile. Varianta sinuciderii a fost exclusă inițial de anchetatori care au făcut cercetări și în apartamentul femeii pentru a colecta mai multe informații și a reconstitui tragicul eveniment.

Un elicopter medical de urgență a intervenit pentru a o salva


Ambulanța a venit foarte repede la fața locului, dar medicii nu au reușit să o salveze pe bătrână din România. Inclusiv un elicopter de intervenție medicală a aterizat pentru a resuscita victima, dar eforturile medicilor au fost zadarnice și nu au avut de ales decât să declare decesul femeii, confor stiridiaspora.ro. Evenimentul a produs rumoare în rândul vecinilor care s-au strâns să afle ce se întâmple, mai alesla vederea elicopterului de intervenție medicală.
Româncă era cunoscută în rândul locuitorilor din cartierul din Arezzo și veste morții ei a produs tristețe și îndurerare în rândul comunității locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.