O cățelușă mutilată în România a ajuns în Scoția. Povestea ei a fost prezentată în presa britanică

0
539
FOTO: Captură video Daily Mail
FOTO: Captură video Daily Mail

Tally, o cățelușă parțial din rasa Shar Pei, a fost descoperită legaă de un copac, în București, cu lăbuțele din față tăiate. Avea doar 8 luni, era într-o stare gravă și nu putea să se miște deloc. O familie din Scoția, impresionată de acest caz, a decis să o adopte, iar acum duce o viață liniștită alături de noii stăpâni.

Povestea ei a ajuns și Daily Mail. Potrivit jurnaliștilor britanici, cățelușa a fost salvat de veterinarii bucureșteni, care apoi i-au găsit o casă în Scoția, la o familie iubitoare de animale.

„Ceea ce a pățit acastă cățelușă este cumplit. Este iubitoare și nu vrea decât să fie mângâiată și să se joace. Este teribil-veterinarul care a tratat-o spune că nu a mai văzut așa ceva până acum. Oasele erau infectate. Acum este cel mai fericit câine de pe planetă”, a declarat noua stăpână a lui Tally.

Acum, familia care a adoptat-o pe Tally strânge bani pentru a-i cumpăra o proteză ale cărei costuri ajung la 10.000 de lire steriline. Cu această proteză, cățelușa, care acum are 15 luni, s-ar putea deplasa mult mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.