O italiancă în vârstă de 87 de ani i-a înscenat un viol unui român

0
573
FOTO: Pixabay.com
FOTO: Pixabay.com

Un român în vârstă de 35 de ani a chemat-o în judecată pe o pensionară în vârstă de 90 de ani acuzând-o de calomnie. În urmă cu 3 ani, românul, rezident la acea vreme în localitatea Castelcovati din provincia Brescia, a ajuns în atenția oamenilor legii după ce vecina sa pensionară și un alt italian în vârstă de 69 de ani au făcut în așa fel încât să pară că a a pătruns în casă și a violat-o sub amenințarea unui cuțit.

Din fericire pentru român, acuzațiile s-au risipit după ce anchetatorii au descoperit că ADN-ul din lichidul seminal descoperit pe lenjeria bătrânei îi aparținea bărbatului de 69 de ani. Anchetatorii au ajuns la concluzia că între cei doi era o relație și i-au înscenat un viol românului care locuia în aceeași clădire cu ei.

Motivul principal pentru care bătrâna i-ar fi înscenat totul ar fi fost pentru că avea divergențe cu românul din cauza că avea o familie zgomotoasă și o deranja. Românul era tatăl a doi copii și în ciuda faptului că a fost declarat nevinovat, bărbatul tot a stat 40 de zile în închisoare până la descoperirea adevărului. Mai mult, această întreagă înscenare a făcut să-și piardă locul de muncă pe care îl avea într-o fabrică de var din zonă.

Acum, acesta îi cere bătrânei o despăgubire de 25.000 de euro. Potrivit Brescia Today, bătrâna ar putea scăpa de proces, după ce un medic delegat de tribunal i-a analizat starea de sănătate și a declarat că „nu este capabilă să stea în sala de judecată din cauza problemelor de sănătate datorate vârstei”.

Însă va fi judecat complicele pensionarei, bărbatul care a ajutat-o să pună la cale înscenarea violului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.