O româncă dezamăgită în dragoste a bătut un carabinier în Italia

0
595
FOTO: serghei_topor/Pixabay.com
FOTO: serghei_topor/Pixabay.com

O româncă din Italia, în vârstă de 25 de ani, și-a vărsat nervii pe un om al legii din Italia. Întâmplarea a avut loc în acest weekend, într-un bar din Porto Sant’Elpidio.

Potrivit Il Mesagero, românca e rezidentă în Porto Sant’Elpidio și s-a dus într-un bar din localitate pentru a-și îneca amarul în alcool, după ce a fost părăsită de iubit.

După mai multe pahare de alcool, femeia a început să devină agresivă cu alți clienți și angajații localului, iar proprietarul barului a cerut ajutorul oamenilor legii, dar și o ambulanță.

Primii care au ajuns la locul incindentului au fost carabinierii. Însă nu au reușit să o stăpânească pe femeie, care a început să-i amenințe și să-i insulte. În timp ce încercau să o scoată afară din bar, femeia l-a lovit puternic pe unul dintre agenți dându-i cu capul în față.

Potrivit jurnaliștilor italieni, bărbatul a suferit o rană deschisă și a fost dus de urgență la spitalul Murri di Fermo. Medicii au anunțat că va sta în spital cel puțin șapte zile.

Și românca a fost internată, însă acum se află în arest la domiciliu și probabil urmează să fie judecată pentru acuzațiile de ultraj și vătămare. În urma analizelor, medicii au stabilit că aceasta consumase și droguri, nu doar alcool.

Săptămâna trecută, agresiunea unei românce a ajuns în toate ziarele din Italia. Femeia, în vârstă de 39 de ani, este acuzată că și-a ucis fostul concubin, un avocat italian, lovindu-l cu un cuțit. Totul s-ar fi întâmplat în biroul avocatului, în lovalitatea Anzio din provincia Roma.

Cei doi aveau împreună o fiică de 5 ani, era despărțiți de ceva timp, iar scandalul ar fi pornit de la faptul că bărbatul ar fi vrut să obțină custodia copilului.

Anchetatorii au descoperit că femeia ar fi pus la cale crima pentru că ar fi luat cuțitul de acasă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.