Locuri de muncă în Suedia. Cât câștigă un farmacist

0
688
Locuri de muncă în Suedia FOTO: moakets/Pixabay.com
Locuri de muncă în Suedia FOTO: moakets/Pixabay.com

Cei interesați de locuri de muncă în Suedia pentru farmaciști trebuie să știe că este o companie care caută în această perioadă angajați în România. Locurile de muncă sunt pentru farmacii din Suedia, „unde se vor da informații clienților despre consumul de medicamente și vânzarea de medicamente”, se arată în anunț.

Aceste locuri de muncă în Suedia sunt pentru cei care au master în farmacie și experiență ca farmacist de minim 1 an. De asemenea, trebuie să aibă „autorizație de funcționare în țara de origine, abilități de lucru în echipă”, să fie o persoană proactivă, responsabilă, pozitivă, flexibilă, abilitate de a coopera cu colegii, disponibilă să învețe limba suedeză și să locuiască într-un oraș de dimensiuni mici sau mijlocii.

În ceea ce privește salariul, pentru persoanele care au 1 an experiență și autorizație venitul brut este de 29.000 SEK (aproximativ 2.738 de euro pe lună). Potrivit anunțului de angajare, salariul crește în funcție de anii de experiență. Se plătește în plus orele lucrate seara târziu, week-end-urile și zilele declarate libere cu până la 4.000 SEK brut/lună (aproximativ 378 euro pe lună).

Locuri de muncă în Suedia. Se oferă bani pentru acoperirea costurilor de cazare

Potrivit anunțului, „angajatorul oferă un loc de muncă interesant, cu posibilitatea dezvoltării profesionale și personale, curs plătit de limba suedeză (nivel C1). Veți primi bani pentru acoperirea costurilor de cazare și pentru călătoria în Suedia, ajutor la relocare în Suedia. Se oferă sprijin în obținerea autorizației de lucru în Suedia. Pentru persoanele cu familie se acordă sprijin economic din partea guvernului pentru fiecare copil și pentru grădiniță”.

Durata contractului este permanentă, cu o perioadă de probă de 6 luni. Se lucrează normă întreagă, 42 ore pe săptămână, iar angajarea se face cât mai curând posibil.

Termenul limită pentru aplicare este 29 februarie 2020. Pentru mai multe detalii despre acest loc de muncă trebuie să vă adresați Agenției Județene de Ocuparea Forței de Muncă. Trebuie să aveți CV în limba engleză și autorizația de lucru din România. De asemenea, se solicită două referințe și scrierea unei motivații de aplicare pentru această poziție. Mai multe detalii găsiți – aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.