Povestea unui orfan roman, intr-un interviu realizat de celebrul actor Morgan Freeman

Povestea unui orfan roman, intr-un interviu realizat de celebrul actor Morgan Freeman pentru seria de documentare "The Story of Us with Morgan Freeman"

0
2118

Povestea unui orfan roman, intr-un interviu realizat de celebrul actor Morgan Freeman, pentru seria de documentare „The Story of Us with Morgan Freeman”. Izidor Ruckel, unul din copiii abandonati ai Romaniei si adoptat de o familie de americani, a vorbit despre anii de suferinta si infometare petrecuti in casa de copii.

Izidor Ruckel, din „copilul nimanui”, in militant al drepturilor orfanilor

Povestea unui orfan roman, intr-un interviu realizat de celebrul actor Morgan Freeman, va putea fi urmarita episodul „The Power of Love” (n.r. Puterea Dragostei) din documentarul care va avea premiera pe National Geographic.
In cadrul interviului, romanul a vorbit cu inima deschisa despre modul in care experienta traita intr-unul din orfelinatele groazei din tara l-a afectat.
„Morgan Freeman a fost curios sa vada ce impact a avut dragostea in viata unei persoane care a stat inchisa atatia ani de zile. In timpul interviului, mi-am dat seama ca povestile pe care le-a auzit despre orfelinate erau cu adevarat socante pentru el si i-au schimbat viziunea asupra vietii”, a povestit Izidor Ruckel, pe site-ul lui, izzidorruckel.com.

Izidor Ruckel si-a petrecut primii 11 ani din viata intr-un orfelinat din Romania. Bataile, foamea si conditiile mizere au facut parte zi de zi din viata lui. Intr-una din zile, norocul i-a suras si a fost adoptat de o familie de americani.
In prezent, el este un aparator al drepturilor orfanilor si spera sa aduca, prin proiectele lui de caritate, putina speranta in randul copiilor abandonati din intreaga lume.
Morgan Freeman a stat de vorba si cu parintii adoptivi ai lui Izidor. Danny si Marlys Ruckel sunt cei doi americani care i-au schimbat viata complet romanului. Actorul de la Hollywood a incercat sa afle cum au reusit sa il integreze pe Izidor in familie si sa-l readuca la normalitate, dupa intreaga suferinta indurata.

Povestea unui orfan roman, intr-un interviu realizat de celebrul actor Morgan Freeman. Unde va putea fi urmarit interviul

Episodul „The Power of Love” va fi difuzat pe data de 25 octombrie, pe National Geographic, in Statele Unite ale Americii. Documentarul va fi tradus in 45 de limbi si va fi difuzat in 171 de tari.
La nivel international, seria produsa de National Geographic va putea fi urmarita abia la inceputul anului 2018.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.