Prognoza meteo pentru luna septembrie in Turcia

0
995

Prognoza meteo pentru luna septembrie in Turcia. In luna septembrie vremea este foarte buna in Turcia, dar doar in anumite parti.

Regiunile recomandate pentru o vacanta in aceasta tara, in luna septembrie sunt:Adana, Uzunkoeprue, Antalya, Dortyol, Tunceli, Kemer, Ayancik, Merzifon, Edirne, Akhisar, Sinop, Kuşadası, Isparta, Marmaris, Ankara, Bafra, Denizli, Belek, Dalaman, Gaziantep, Manavgat, Alanya, Batman, Kozan, Bueyuekcekmece, Malatya, Amasya, Siirt, Bodrum, Side, Kesan, Çanakkale, Antakya, Afyonkarahisar, Efes, Seferihisar, Kiziltepe, Izmir, Osmaniye, Yozgat, Gebze, Erzincan, Aksaray, Karaman, Kayseri, Catalca, Cappadocia, Urla, Burdur, Konya, Kütahya si Foça.

Prognoza meteo pentru luna septembrie in Turcia. Clima in Istanbul in luna Septembrie

In luna septembrie, temperatura maxima este de 27°C si temperatura minima este de 22°C (pentru o temperatura medie de 24°C). Vremea este placuta in acea zona in luna septembrie. Cu 73mm de-a lungul a peste 8 zile, exista sanse de ploaie pe toata durata vacantei dumneavoastra. Acest lucru este moderat si nu va fi ceva continuu.

Temperatura medie 24°C
Cea mai ridicata temperatura 27°C
Cea mai scazuta temperatura 22°C
Temperatura mării 22.9°C
Ploaie 73mm
Numarul de zile cu precipitatii 8 day(s) (27%)
Umiditate 74%

Prognoza meteo pentru luna septembrie in Turcia. Clima in Alanya in luna Septembrie

In luna septembrie, temperatura medie in Alanya este 29°C (temperatura maxima este 31°C iar temperatura minima este 27°C). Vremea este foarte fierbinte aici in luna septembrie. Ploua cu adevarat exceptional de-a lungul acestei luni. Veti fi deci la adapost de ploaie pe toata durata excursiei dumneavoastra!

Temperatura medie 29°C
Cea mai ridicata temperatura 31°C
Cea mai scazuta temperatura 27°C
Temperatura mării 27.9°C
Ploaie 20mm
Numarul de zile cu precipitatii 2 day(s)(8%)
Umiditate 62%

Clima in Ankara in luna Septembrie

In septembrie, temperatura maxima este de 28°C si temperatura minima este de 19°C (pentru o temperatura medie de 23°C). Vremea este frumoasa in aceasta localitate in aceasta luna. Cu doar 16mm de-a lungul a 4 zile, ploua deci foarte putin.

Temperatura medie 23°C
Cea mai ridicata temperatura 28°C
Cea mai scazuta temperatura 19°C
Ploaie 16mm
Numarul de zile cu precipitatii 4 day(s) (12%)
Umiditate 53%

Clima in Antalya in luna Septembrie

In timpul lunii septembrie, temperatura medie in Antalya este de 28°C (temperatura maxima este 32°, iar temperatura minima este de 24°C). Vremea este foarte calda, cu abia 22mm de-a lungul a 3 zile, ploaia nu va reprezenta o problema pe perioada vacantei dumneavoastra!

Temperatura medie 28°C
Cea mai ridicata temperatura 32°C
Cea mai scazuta temperatura 24°C
Temperatura marii 27.3°C
Ploaie 22mm
Numarul de zile cu precipitatii 3 day(s) (9%)
Umiditate 51%

Aici ai mai multe informatii despre vremea din Turcia, in septembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.