Locuri de muncă în Germania. Cât câștigă un instalator

0
751
Locuri de muncă în Germania FOTO: stevepb/Pixabay.com
Locuri de muncă în Germania FOTO: stevepb/Pixabay.com

Prin agențiile județene de ocuparea forței de muncă, mai multe firme din străinătate caută angajați din țara noastră. De exemplu, o firmă din Landul Bavaria, Germania, este în căutare de instalatori în România. Cei interesați de aceste locuri de muncă în Germania trebuie să știe să lucreze în domeniul instalațiilor sanitare, de încălzire și gaz.

Activitatea presupune „montarea instalațiilor sanitare, a sistemelor de alimentare cu apă și a sistemelor de încălzire, montarea liniilor de conducere, instalarea tehnicii de distribuire a gazului, montarea instalațiilor de aer condiționat și a sistemelor de ventilație”.

Se cere calificarea profesională și mai mulți ani de experiență în domeniul instalațiilor sanitare, de încălzire, climatizare și gaz. De asemenea, cei interesați de aceste locuri de muncă în Germania mai trebuie să aibă „capacitatea de a lucra atât independent, cât și în echipă”. Angajatorii vor și ca instalatorii să aibă permis de conducere categoria B și autoturism personal.

Locuri de muncă în Germania. Salariu de 2.500 de euro pentru intalatori

Potrivit anunțului de angajare, se oferă un salariu net cuprins între 2.300 și 2.500 de euro pe lună, în funcție de experiența profesională, de calificare, de orele lucrate și de clasa de impozitare.

Angajatorul spune că sunt acoperite toate asigurările sociale, se acordă prime de concediu și de Crăciun, precum și sporuri pentru orele suplimentare, lucrul în weekend și pe timp de noapte. Cazarea și deplasările sunt organizate și se oferă asistență în vederea integrării la locul de muncă.

Contractul de muncă este permanent, iar programul de lucru este cu normă întreagă. Cei interesați de aceste locuri de muncă în Germania trebuie să se adreseze Agenției Județene de Ocuparea Forței de Muncă, la agentul EURES. Angajatorul vrea un CV în limba germană. De asemenea, cere ca toți cei care candidează pentru aceste job-uri să aibă cunoștințe de limba germană la nivel conversațional. Mai multe detalii găsiți – aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.