Protest Diaspora: Jandarmii au folosit tunul cu apa

0
23834

Protest Diaspora: Jandarmii au folosit tunul cu apa. In Piata Victoriei, la protest diaspora, s-au strans cateva zeci de mii de oameni care sa ceara demisia guvernului Dancila.

Desi fortele de ordine au facut apel la cei care au venit la protest diaspora din 10 august sa nu recurga la violente de niciun fel, se pare ca lucrurile au escaladat in seara de vineri 10 august, informeaza Digi 24.

Jandarmii au folosit tunul cu apa

Pe parcursul zilei au avut loc mai multe momente tensionate, in care Jandarmeria si romanii prezenti la protest s-au confruntat. Lucrurile au escaladat catre seara, cand jandarmii au folosit tunul cu apa pe care il adusesera in urma cu cateva ore.

Din cauza ca au considerat ca multimea prezenta la protest a depasit limitele unei manifestari pasnice, Jandarmeria a recurs la tunul cu apa pentru a imprastia persoanele care erau considerate a fi un pericol pentru desfasurarea in ordine a protestului diaspora.

Romanii cer demisia Guvernului Dancila

 

Foarte multi romani plecati din Romania si-au dat intalnire in data de 10 august pentru a-si exprima nemultumirea fata de Guvernul Dancila. Oamenii au devenit tot mai nemultumiti de mutarile facute de executiv cu privirel a legile justiei si la codurile penale.

VEZI MAI MULTE DETALII DESPRE NEMULTUMIRILE ROMANILOR

Protest Diaspora: Statia de metrou Piata Victoriei inchisa

 

Metrorex a decis inchiderea statiei de metrou Piata Victoriei: „Metrorex informează că, la nivelul Direcţiei Generale de Management Operaţional din cadrul Ministerului Afacerilor Interne pentru asigurarea ordinii publice, din care fac parte toate instituţiile cu atributii în asigurarea ordinii publice, s-a decis ca, astăzi, 10 august a.c., începând cu ora 20.00., staţia Piaţa Victoriei să fie închisă.Închiderea staţiei presupune interzicerea accesului călătorilor în subteran şi trecerea trenurilor prin această staţie fără oprire. Staţia se va redeschide la solicitarea instituţiilor abilitate. Măsura a fost luată pentru asigurarea siguranţei călătorilor, în contextul în care un flux mare de persoane tranzitează zona Piaţa Victoriei”, a comunicat Metrorex.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.