Locuri de munca in strainatate pentru moldoveni. Oferte disponibile

0
979
locuri de munca in strainatate pentru moldoveni
Locuri de munca in strainatate pentru moldoveni: salariu. Sursa foto: https://joblist.md/ro/news/cariera/unde-este-cel-mai-bine-sa-muncesti-in-strainatate

Potrivit Biroului National de Statitistica al Republicii Moldova, in anul 2018, au plecat pentru a se stabili cu domiciliului permanent sau temporar in strainatate 2111 de persoane. In ultimii ani, moldovenii isi vad viitorul alaturi de familie in tari precum Marea Britanie, Polonia, Romania, Spania, Italia, Germania, Franta, Ungaria, Suedia sau Portugalia. Salariile mai mari decat in tara natala, un loc de munca stabil, un nivel de trai ridicat, accesul la sanatate si educatie sunt cativa dintre indicatorii-cheie care ii determina pe moldoveni sa isi paraseasca domiciliul. In acest contex va prezentam cateva dintre ofertele pentru locuri de munca in strainatate pentru moldoveni:

Locuri de munca in strainatate pentru moldoveni – Au pair

Tinerii care au pana in 28 de ani pot face calatoria vietii lor in strainatate fiind si platiti. Nu este obligatoriu sa fiti inscrisi la cursurile vreunei facultati. Puteti ajunge in tari precum Germania, Franta, Olanda, Marea Britanie si China.

Programul Au Pair ofera posibilitatea celor din Republica Moldova sa invete o limba straina fara cheltuieli. Programul se refera la un schimb cultural, pe perioada aleasa (1-2 ani) veti sta la o familie gazda, vi se va oferi camera individuala si bani de buzunar, intre 300 si 800 de dolari. Tot ce aveti de facut este sa ajutati familia gazda la treburile gospodaresti cateva ore pe zi. Restul timpului il puteti folosi pentru a studia, calatori.

Cerere de participare o puteti completata aici: www.joboffers.md.

Locuri de munca in strainatate pentru moldoveni – Sofer

Se cauta sofer profesionist pentru transporturile din Europa de Vest si de Est, inclusiv Romania. Angajatorul pune la dispozitie vehicule modern Euro 5 si 6, instruire profesionala, acord oficial roman, costuri de transport platite de companie, o saptamana la domiciliu – 3 lucrate si un salariu decent.

Cerinte: minim 2 ani de experienta ca sofer pe rute international (C+E categorie), certificate de calificare (IPC+CPC), pasaport UE, limba engleza nivel intermediar si acte medicale.

Cv-urile pot fi trimise pe adresa de email sitra-romania@sitra-group.com. Pentru a afla mai multe detalii puteti accesa site-ul www.sitra-group.com.

Locuri de munca in strainatate pentru moldoveni – Receptioner hotel

Daca va ganditi de mult timp sa va mutate in Romania, dar nu ati gasit un job relevant, cei de la Hotel Levor au scos post de receptioner. Ca sa va incadrati postului trebuie sa fi avut experienta intr-o pozitie similara cel putin 1 an, sa cunoasteti limba engleza si sa cunoasteti programele Opera si Protel.

Printre beneficiile angajatorilor se numara programul de schimburi, salariul, cazarea si mesele asigurate de angajator. Cei interesati isi pot depune Cv-urile pe adresa de email andreea@hotellevor.com si pot gasi detalii pe site-ul www.hotellevor.com/en.

Locuri de munca in strainatate pentru moldoveni – lucratori fara experienta

Se cauta lucratori fara experienta pentru Germania, posturi valabile atat pentru femei cat si pentru barbati.

Domeniile cautate: depozite de incaltaminte si imbracaminte, reciclare electrocasnice, industria auto-producerea pieselor de schimb, productie – oua, patiserie, utilaje agricole.

Transportul si cazarea sunt asigurate de catre angajator.Salariul variaza intre 1000-1500 de euro.

Locuri de munca in strainatate pentru moldoveni – asistent medical

Cei care au terminat Scoala de Asistente sau activeaza in domeniul medical si vor o schimbare pot aplica pentru pozitia de asistent medical in Germania. Se cere experienta intre 1 si 3 ani de zile, programul de lucru este full-time, iar salariul este cuprins intre 10.000 si 12.000 de lei. Detalii puteti obtine de la adresa de email gl@personalheld24.com.

Persoanele interesate de un loc de munca in strainatate pentru moldoveni in conditii legale se pot interesa la Subdiviziunile Teritoriale pentru Ocuparea Fortei de Munca. Aici pot solicita urmatoarele aspecte: dispoziții legislative privind angajarea in strainatate; condițiile care trebuie prevazute in contract; riscurile muncii ilegale. De asemenea site-urile oficiale www.migratie.md; www.viza.md; www.brd.gov.md va stau la dispozitie cu informatii utile.

Specialistii recomanda sa verificati intotdeauna firmele angajatoare pentru a nu avea surprize neplacute. Unul dintre site-urile unde puteti cauta atat joburi in strainatate cat si informatii despre emigrare este http://angajat.md/ro/. De altfel, site-uri precum http://andivajobs.md/, https://ro.jooble.org/, https://www.totaljobs.com/, https://www.seasonworkers.com/ sunt un instrument util daca sunteti in cautarea unui loc de munca in strainatate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.