Un român a câștigat Marele Premiu de 1 milion de dolari la America’s Got talent VIDEO

0
337

Un român a câștigat Marele Premiu de la America’s Got Talent. Adrian Stoica și cățelul lui Hurricane au câștigat show-ul America’ s Got Talent. Românul și partenerul lui de scenă au impresionat jurații dar mai ales publicul american care a decis sa îi voteze. În urmă câștigării marelui premiu, Stoica va primi un cec de un milion de dolari.

Momentul în care românul a câștigat Marele Premiu


In finala concursului, numărul de dresură al lui Adrian Stoica punea în scenă o seară romantică alături de cățelușul Hurricane. La moment a participat și Sofia Vergara, una dintre cei mai patru jurați ai showului. Adrian a dedicat numărul din finala unui alt cățel al lui, Rory, care îl ajuta pe scenă înainte de Hurricane și care între timp a decedat.
În finala America’ s Got Talent, Adrian Stoica a depășit-o în preferințele publicului american pe Anna Deguzman, o tânără care a participat în finală cu un număr de magie.

Românii au talent a fost câștigat de asemenea cu un număr de dresură de câini

Show-ul Got Talent, o franciză internațională care este difuzat și în România la Pro TV, nu este la prima experiență cu dresură de animale. În sezonul al treilea al showului difuzat la noi în țară, marele premiu a fost câștigat de Bruno Icobeț. Bruno și câinii lui au impresionat publicul cu numărul lor din acel an și au plecat acasă cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.