Salarii la Carrefour in Anglia

Carrefour, unul din cei mai mari retaileri de pe piata din Europa, activeaza si in Marea Britanie. Iata pana la ce suma ajung aceste salarii la Carrefour in Anglia, pe diferite pozitii din cadrul companiei.

0
3122

Carrefour, unul din cei mai mari retaileri de pe piata din Europa, activeaza si in Marea Britanie. Iata pana la ce suma ajung aceste salarii la Carrefour in Anglia, pe diferite pozitii din cadrul companiei.
Potrivit portalului glassdoor.co.uk, un muncitor angajat pe pozitia de casier castiga aproximativ 10-11 lire sterline pe ora.
Pe o pozitie mai avansata, ca project manager, se poate castiga intre 19-21.000 lire sterline.
Iata ce salarii la Carrefour in Anglia se pot oferi pentru specialistii in IT, industria fiind, in general, una bine platite.
In cadrul retailerului, un angajat po pozitia Front-Office IT Intern poate incasa pana la 35-38.000 de lire sterline.

Salarii la Carrefour in Anglia. Cum sunt tratati angajatii la locul de munca

Angajatii Carrefour in Anglia sunt, in general, multumiti de conditiile de munca, trainingul oferit si managementul companiei. Cateva opinii ale angajatilor Carrefour Anglia au fost impartasite si pe poratlul indeed.co.uk.

„Managementul a fost exceptional, fiecare angajat stia exact ce program are si eram cu totii punctuali de fiecare data. Managerul stia cum sa se confrunte cu situatiile criza, clientii nemultumiti si cu coordonarea magazinului.
Fiind casier, am fost pregatit pentru o tura de 10 ore. Trainigul l-am primit de la unul din managerii casierilor. M-a invatat tot ceea ce trebuia sa stiu, cum sa servesc clientii si cum sa fiu responsabil cu banii. Cea ma placuta parte la acest job este atunci cand intampini clientii si ii intrebi ce fac, sau atunci cand servesti o persoana in varsta si prin interactiunea cu ei le aduci, cumva un zambet”, este una din opiniile impartasite de unul din angajati.

„Carrefour este unul din cele mai mari hypermarket-uri si m-am simtit bine lucrand alaturi de colegii mei. Managementul este foarte bun, primesti si cate un cadou la fiecare aniversare”, a mai spus un utilizator.

Printre reactiile negative, unii angajati s-au aratat nemultumiti de salariile mici, pe pozitia pe care au fost angajati, dar si orele extra pe care au fost nevoiti sa le duca la bun sfarsit.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.