Spectacole românești în Londra. Ce artiști români vin în 2020

0
618
FOTO: Afișul spectacolului de teatru „Fierarii”
FOTO: Afișul spectacolului de teatru „Fierarii”

Cei interesați de spectacole românești în Londra trebuie să știe că sunt programate câteva reprezentații cu artiști celebri. Marele actor Florin Piersic revine după 5 ani în Londra cu două evenimente. Pe 2 februarie, începând cu ora 14:30, Florin Piersic îi așteaptă pe români la Leicester Square Theatre.

Preț de două ore, artistul va împărtăși publicului cele mai savuroase povești, va recita versuri pline de sensibilitate, vă va face să râdeți cu lacrimi și vă va bucura prin interpretarea unor piese muzicale compuse special pentru el de compozitorul Dan Iagnov. Bilete pot fi găsite aici.

Apoi, în aceeași zi, de la ora 18:00, Florin Piersic vă așteaptă la Soho Theatre. Marele actor va semna autografe și va face fotografii.

Spectacole românești în Londra. Pe 9 februarie, la Hackney Empire, 291 Mare Street, London, United Kingdom, E8 1EJ, se va juca spectacolul de teatru „Fierarii. În rolurile principale vor fi Maia Morgenstern, Horațiu Mălăele, George Mihăiță și Valentin Teodosiu.

Spectacole românești în Londra. Muzică populară, rock și stand up

Spectacole românești în Londra. Ion Paladi și Orchestra Națională „Lăutarii” dirijată de maestrul Nicolae Botgros vor fi în spectacolul «La frați nu se pun hotare», pe 9 februarie, la ora 17.00, în Londra, în locația Wattford Colosseum. Invitați speciali ai spectacolului sunt: Mariana Ionescu Căpitănescu, Ionuț Fulea și Nicoleta Voica.

„Veniți să retrăim sentimentul frumos și miraculos al românismului! Vom simți, vom cânta și vom dansa așa cum știe doar Ion Paladi, Lăutarii și maestrul Nicolae Botgros. De data asta inima neamului va bate în unison cu semenii din Londra”, transmit artiștii. Biletele le puteți găsi online pe iabilet.ro.

Spectacole românești în Londra. Duminică, pe 8 martie, de la ora 18:30, formația Direcția 5 va susține un concert pe 229 The Venue, în Londra. Mai multe detalii despe bilete pot fi găsite aici.

Spectacole românești în Londra. Pe 13 martie, de la ora 19:00, în Underworld Londra vor cânta Trooper. Artiștii vin pentru prima dată în Londra.

Spectacole românești în Londra. Comedianții de la „Una Scurtă” vin la Londra pe 15 februarie. De la 15:30 vor fi la The Comedy Store. Pe scenă vor urca Constantin Bojog, Cristi Popesco, Sorin Pârcălab, Cosmin Natanticu, Dan Frînculescu și Sergiu Floroaia. Prezentator va fi Viorel Dragu. Mai multe detalii găsiți aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.