Exatlon 19 septembrie 2018 Roxana Vancea, probleme cu slipul

0
1501

Exatlon 19 septembrie 2018 Razboinicii si Faimosii la un pas de bataie. Editia Eatlon Romania din 19 septembrie 2018 a fost foarte tensionata intrucat vila a fost pus in joc.

Dupa ce aproape de final scorul era strans 9-9, s-a jucat stafeta mixta si, final Faimosii au castigat vila cu 10-9.

Exatlon 19 septembrie 2018: momente de tensiune la final

 

Jocul Exatlon din 19 septembrie 2018 a avut ca miza vila. Atat Razboinicii cat si Faimosii si-au dorit sa castige acest joc si dovada este scorul final extrem de strans. Faimosii au castigat dupa stafeta cu scorul de 10-9, victoria fiind adusa de Monica Rosu si Yamato Zaharia, cei doi faimosi care au participat la stafeta mixta de la Exatlon 19 septembrie 2018.

La finalul probei, atunci cand Faimosii sarbatoreau victoria, s-a iscat un conflict intre cele doua echipe dupa ce Simi s-a enervat din cauza unui gest facut de Mirel din echipa Faimosilor. Simi a dat cu nisip inspre Faimosi si acest lucru l-a deranjat pe Yamato care s-a dus sa ii ceara socoteala. Vezi intregul moment dupa minutul 37:00 din video

 

Roxana Vancea – costumul de baie ii joaca feste

 

Pe langa momentele de tensiune si incarcatura emotionala mare, jocul Exatlon 19 septembrie 2018 a avut si momente care sa faca deliciul privitorilor. Roxana Vancea, intrat recent in Exatlon Romania, in echipa Faimosilor, le-a oferit privitorilor un spetacol mai degraba pentru adulti, la coborarea de pe trambulina cu apa.

Formele voluptoase ale Roxanei Vancea nu au trecut neobservate de la intrarea ei in competita Exatlon Romania. Cand cobora pe trambulina, slipul Roxanei pare ca a dost prea stramt si a lasat sa se vada mai mult decat poate isi dorea ea. Poti vedea momentul filmat la minutul 16:50.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.