Un bătrân de 85 de ani din Italia, bătut în stradă de un medic – VIDEO

0
1592

În Italia plină de probleme generate de criza coronavirusului, un medic a agresat un bătrân în plină stradă. Acesta din urmă s-a ales cu două coaste rupte și răni pe față.

Incidentul a avut loc în orașul Calimera, din provincia Lecce.

Doctorul Vincenzo Refolo este chiar medicul de familie al bătrânului agresat, Foca Bellotoma. Bătrânul, în vârstă de 85 de ani, îi cerea medicului său explicații în legătură cu o trimitere la ortopedie.

Pe imaginile filmate de o persoană aflată într-o mașină se vede cum medicul îi dă o palmă peste ceafă bătrânului, iar acesta ridica bastonul pentru a riposta. În acel moment, medicul de familie îl pune la pâmânt și îl lovește cu picioarele, sub privirile unui alt bărbat, care nu intervine.

Cea care îl scapă pe bătrân de violențele medicului este o femeie. Filmarea, publicată de cei de la leccesette.it, poate fi văzută mai jos.

Medicul agresor se află în arest la domiciliu, iar Autoritatea Locală de Sănătate i-a suspendat activitatea.

Peste 16.500 de persoane, în special vârstnici, au murit din cauza coronavirusului în Italia. Peste 132.000 de italieni au fost diagnosticați cu COVID-19, dintre care cdoar irca 23.000 s-au vindecat până acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.