O femeie din Anglia a fost înjunghiată în ochi cu o cheie de mașină

0
209

O femeie de 25 de ani din Marea Britanie a fost rănită grav de un individ care a lovit-o în ochi cu o cheie de mașină.
Poliția desfășoară o anchetă după ce tânăra a fost spitalizată că urmare a agresiunii pe care a suferit-o în zona Stockland Green din Birmingham. Fata era șofer la o companie de inchirieri mașini și intermedia deplasarea mașinilor companiei la locația cerută de clienți. Incidentul cu urmări dramatice s-a petrecut atunci când s-a întâlnit cu un coleg de breaslă care urma să îi predea mașina.

„Totul s-a întâmplat din senin”

Victima este în stare stabilă, dar medicii o țin sub observație și încă nu se știe dacă vederea îi va fi afectată pe termen lung. Deocamdată, tânăra este sub stricta supraveghere a medicilor și urmează un tratament cu picături foarte puternice.
Femeia de 25 de ani rememorează cu groază agresiunea din seara zilei de 29 septembrie.
„Sunt șofer profesionist și livrez mașinile clienților pentru a-mi câștiga existența. Am mers să ridic o mașină de la un coleg, dar la un moment dat el a decis că nu mai vrea să predea mașina. Totul a venit pe neașteptate, în timp ce purtam o conversație.”, mărturisește victima, conform Mirror UK.

Femeia face apel la justiție și la martorii prezenți la momentul terifiant: „Poliția nu a făcut nimic până acum. Trebuie să existe înregistrări video de la camerele de supraveghere din zonă. Fac apel la cei care au văzut ce s-a întâmplat să depună mărturie”

Purtătoarea de cuvânt a poliției din West Midlands a declarat: „Investigăm după ce o femeie a fost agresată în Birmingham pe 29 septembrie. Femeia a fost înjunghiată în ochi cu o cheie în urma unei dispute cu privire la o mașină pe care o lua de pe Slade Road. Cercetările sunt în desfășurare, analizăm și probele video, iar ancheta continuă. Oricine are informații care pot ajuta la desfășurarea anchetei este rugat să ne contacteze.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.