Război în Israel. În următoarele 48 de ore trupe terestre israeliene vor ataca Gaza

1
226

Războiul din Israel se amplifică pe zi ce trece. La sfărșitul săptămânii trecute luptătorii Hamas au declanșat unul dintre cele mai puternice atacuri asupra Israelului din ultimii 50 de ani, și sute de rachete au fost lansate din Gaza către mai multe zone din Israel. Deși inițial au fost luați pe nepregătite, israelienii au pus la cale un răspuns pe măsura atacului. După o serie de bombordamente pe calea aerului care au distrus mai multe clădiri din Gaza, armata israeliană urmează să declanșeze o ofensivă terestră în Gaza pe parcursul următoarele două zile.
Autoritățile din Tel Aviv au transmis un mesaj ferm localnicilor din Gaza să părăseasca zonele care vor fi bombardate și au trimis informări cu privire la atacul terestru ce va urma în scurt timp.

Aproape 500 de morți și mii de răniți

Aproape 500 de persoane au murit și alte câteva mii sunt rănite ca urmare a atacurilor israelienilor asupra regiunii Gaza.
Ministerul palestinian al Afacerilor Externe a declarat că o școală ONU din Gaza a fost distrusă în urma atacurilor, fapt confirmat si de Națiunile Unite care au menționat că nu au existat pierderi de vieți omenești în urma acestui atac

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.