Biserici romanesti in Londra. La ce adrese le gasesti

0
1924
biserici romanesti in londra

Daca esti in cautare de biserici romanesti in Londra trebuie sa stie ca si aici gasesti numeroase lacase de cult. Iata cateva dintre ele, adresele la care le gasiti si cum puteti ajunge:

Biserica ortodoxa romaneasca – Parohia Sfantul Gheorghe – o gasesti la adresa 186 Fleet St, London EC4A 2HR, Regatul Unit. Ajungi foarte usor cu transportul in comun. Un exemplu de traseu catre Biserica ortodoxa romaneasca – Parohia Sfantul Gheorghe, cu pornire din centrul orasului este urmatorul: plecarea se face de la Charing Cross Station, mergi aproximativ 2 minute pe jos, spre Trafalgar Square (Stop F), la Bishopsgate. De la The Royal Courts of Justice (Stop M) mergi pe jos aproximativ 3 minute, spre Est si ajungi pe Fleet St/Strand/A4. Biserica este pe partea stanga. Pentru mai multe detalii puteti sa accesati site-ul bisericii, la categoria Contact, de aici.

biserica anglia, biserici romanesti in anglia

Biserici romanesti in Londra

O alta biserica romaneasca pe care o gasesti in londra este Biserica Ortodoxa Romaneasca Sf. Ap. Pavel si a Sfintilor Romani. Parohia a fost infiintată la 1 ianuarie 1993 si a funcţiont pentru 2 ani in Ilford, apoi pana in martie 1997 a functionat in Chelsea intr-o locatie a British Red Cross. Credinciosii au posibilitatea sa-si introduca adresa de mail, pe site dupa care vor fi notificati cu privire la programul slujbelor. Gasesti aici pagina. Adresa bisericii este: 2 Rutland Rd, East Ham, London E7 8PH, Regatul Unit. Daca pleci tot din Charing Cross Station trebuie sa mergi pe jos aproximativ 5 minute catre Embankment Station ajungi la Dagenham East si de aici mergi 14 statii pana la Plaistow. De aici mai mergi cam 10 minute pe jos catre nord, pe Green St/B167 înspre Park Rd, virezi la dreapta pe Shaftesbury Rd, din nou virezi la dreapta pe Katherine Rd/B109. Dupa un ultim viraj la stanga ajungi la Rutland Rd. Calatoria dureaza in jur de 50 de minute. 

Biserica ortodoxa – Parohia Sf Ilie este la adresa 122 E End Rd, East Finchley, London N2 0UL, Regatul Unit. Daca urmam acelasi traseu ca mai devreme si pornim de la Charing Cross Station mergi 12 statii de la High Barnet pana la Highgate, ajungi la East Finchley (Brent Cross) – Ossulton Way (Stop G). De aici mai ai de mers un minut pe jos pana la Biserica ortodoxa – Parohia Sf Ilie. Pentru mai multe informatii despre biserica intra aici

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.