Un tânăr român s-a bătut cu doi carabinieri după ce a încercat să fure o mașină

0
479
FOTO: dootdorin/Pixabay.com
FOTO: dootdorin/Pixabay.com

Un român, în vârstă de 21 de ani, a încercat să fure o mașină, dar a fost prins în flagrant de polițiști. Potrivit ilrestodelcarlino.it, întâmplarea a avut loc luni seara, în Cervia. În cele din urmă, românul a fost arestat și este acuzat de tentativă de furt, rezistență și rănirea unor oameni ai legii.

Potrivit anchetatorilor, tânărul a forțat ușa unei mașini parcate pe o stradă din centrul istoric și apoi a încercat să o pună în mișcare conectând cablurile electrice de sub tabloul de bord. Însă întreaga lui operațiune a fost oprită brusc de un agent care a văzut ce se întâmplă.

Românul nu s-a speriat și chiar a încercat să-l intimideze pe omul legii înjurându-l și apoi a început să-l lovească. Polițistul a încercat să-l imobilizeze, însă fără succes. În ajutorul omului legii a sărit un poștaș care se afla în zonă și a chemat și un alt echipaj de poliție. Cu mare dificultate, după ce a venit încă un echipaj, tânărul a fost încătușat. Însă, a fost o adevărată încăierare în urma căreia doi carabinieri au ajuns la spital cu răni care au nevoie de aproximativ o săptămână pentru a se vindeca.

Primarul orașului Cervia, Massimo Medri, i-a felicitat pe oamenii legii. „Este încă un caz care demonstrează cât de periculoasă este munca polițiștilor. În fiecare zi își riscă viața pentru ca noi să fim în siguranță.

Gândurile mele sunt acum la agenții răniți în timpul operațiunii de arestare. Le urez să se recupereze rapid și le mulțumesc în numele orașului. Îi mulțumim și poștașului care a intervenit în ajutorul carabinierilor”, a declarat primarul orașului Cervia, Massimo Medri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.