Un român care a agresat sexual o polițistă în Marea Britanie s-a sinucis

0
557
FOTO: Pixabay.com
FOTO: Pixabay.com

Un tânăr de 30 de ani, din Oradea, și-a pus capăt zilelor imediat după ce s-a întors acasă, în România. Acesta a fost arestat în Marea Britanie pentru agresiune sexuală și deținere de droguri de mare risc.

Potrivit bbc.com, în primăvara lui 2018, Luca Jelic a fost arestat în Sheffield, orașul în care a locuit pe perioada studiilor. Acesta a ieșit în fața casei dezbrăcat cu un panou cu care a început să lovească mai multe mașini parcate.

Unul dintre vecini a sunat la Poliție și imediat s-au prezentat două agente. În timp ce acestea au încercat să-l imobilizeze, tânărul le-a adresat cuvinte jignitoare, apoi s-a năpustit asupra uneia dintre agente. A reușit să o trântească la pământ și a început să o agreseze sexual.

A fost oprit după mai multe jeturi de spray iritant și cu lovituri de baston. A fost arestat preventiv și inculpat pentru distrugerea a două mașini, ultraj, vătămare corporală, agresiune seuală și deținere de droguri. După analize medicale, polițiștii au constatat că acesta se afla sub influența drogurilor și s-a găsit în casa sa mai multe pastile de ecstasy. Judecătorii l-au condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare.

Avocatul care l-a apărat le-a spus judecătorilor că tânărul este inteligent, însă suferea de depresie din cauza faptul că s-a mutat la o vârstă fragedă în Marea Britanie.

Ulterior, tânărului i s-a acordat dreptul să se poată elibera condiționat mai devreme. Imediat după ce a ieșit din pușcărie din Marea Britanie a ajuns acasă la Oradea. Pentru că ar fi suferit o cădere psihică a stat internat o perioadă la Spitalul de Psihiatrie. După ce s-a externat, la sfârșitul lunii septembrie, s-a sinucis fiind găsit în apartamentul în care locuia singur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.