Doi români au fost lăsați fără bani în Germania de un polițist fals

0
527
FOTO: ulleo/Pixabay.com
FOTO: ulleo/Pixabay.com

Doi români au fost jefuiți de mii de lire sterline pe o autostradă din Germania. Autorul furtului este un bărbat care s-a dat drept polițist.

Potrivit express.de, cei doi bărbați români păgubiți au 24 și 28 de ani, iar jaful s-a întâmplat duminică seara. Cei doi erau într-o mașină care se deplasa pe autostradă. S-au oprit la o benzinărie în apropiere de localitatea Lohmar, din vestul țării.

Apoi, la scurt timp, după ce și-au reluat călătoria, românii au fost opriți de un autoturism Alfa Romeo, din care a coborât un bărbat care s-a prezentat ca fiind polițist și s-a legitimat cu un document fals.

Falsul om al legii i-a întrebat pe cei doi tineri români dacă transportă droguri, țigări sau alte bunuri și a cerut să vadă ce au într-un rucsac pe care îl aveau în mașină, sub pretextul unei percheziții.

Cei doi români au povestit anchetatorilor că imediat după ce a primit rucsacul, falsul polițist a fugit. Tinerii spun că în rucsac se aflau câteva mii de lire sterline, bani pe care i-ar fi primit de la un dealer auto din Marea Britanie. Poliția germană a anunțat că este pe urmele falsului polițist.

Cel mai grav jaf asupra unui român, anul acesta, în Germania, s-a întâmplat în luna mai. Un șofer român a fost gazat în cabină, într-o parcare de lângă Dusseldorf. Hoții i-au luat toată marfa din camion, iar paguba a fost estimată la aproximativ 276.000 de euro.

Hoții au tăiat prelata, au desfăcut din ambalaje toată încărcătura și s-au făcut nevăzuți. Șoferul TIR-ului este originar din Bistrița.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.