Viata de noapte din Paris. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Paris

Viata de noapte din Paris. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Paris. Cu totul diferit devine orasul Paris dupa apusul soarelui, atunci cand cluburile moderne de cabaret, localurile frecventate de pasionatii de muzica electronica sau pub-urile de jazz sunt deschise pana in zorii zilei.

0
2024

Capitala Frantei te duce cu gandul la plimbari romantice, muzeul Luvru sau privelistea spectaculoasa din Turnul Eiffel. Cu totul diferit devine orasul Paris dupa apusul soarelui, atunci cand cluburile moderne de cabaret, localurile frecventate de pasionatii de muzica electronica sau pub-urile de jazz sunt deschise pana in zorii zilei.

Viata de noapte din Paris. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Paris: Moulin Rouge

Moulin Rouge este unul din cele mai faimoase localuri din intreaga lume. celebrul cabaret parizian a atras numerosi turisti, multi dintre ei figuri celebre.
Cabaretul a fost deschis in anul 1889, iar spectacolele tinute aici au devenit subiect de film, carti sau tablouri.
Accesul la local se poate face doar pe baza unei rezervari, folosind formularul de contact de pe site-ul lor.

Viata de noapte din Paris. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Paris: Rex Club

Rex Club este unul din cele mai indragite cluburi pentru iubitorii de muzica electronica. Clubul si-a deschis portile la mijlocul anilor ’80. Programul de functionare este de joi pana sambata, de la 23.45 la 07.00, fiind extrem de populat de tineri.

Viata de noapte din Paris. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Paris: Le Batofar

Este una din locatiile neobisnuite ale Parisului, in sensul ca se afla pe un remorcher dezafectat. Nu va lasati, insa, inselati de aparente. Locatia este extrem de apreciata pentru show-urile live spectaculoase care au loc aici, dintr-o gama variata de genuri muzicale: hip-hop, new wave, rock, punk sau jazz.
Locatia functioneaza si in timpul zilei daca doriti sa admirati privelistea in timp ce va delectati cu o cafea.

Viata de noapte din Paris. Cum sa te distrezi si ce localuri nu trebuie sa ratezi din Paris: Buddha Bar

Buddha Bar este un restaurant-bar-lounge, celebru pentru arhitectura spectaculoasa. Localul este decorat in stil cinema, re peste 1.000 de metri patrati, pe trei nivele, construite in jurul unei statui al lui Buddaha inalta de 4 metri. Barul este sculptat in forma de dragon, iar candelabrele sunt impresionante. Muzica este selectata de un dj rezident, celebre fiind si compilatiile „Buddha Bar”, fiind o selectie din muzica ascultata aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.