Accident grav in Italia. Romanca moarta

0
4723
Accident grav in italia

Accident grav in Italia, in urma caruia o romanca si-a pierdut viata. Detaliile accidentului sunt stupefiante.

O adolescenta de 14 ani a murit intr-un grav accident de masina, in Italia. La volan se afla matusa sa in varsta de 22 de ani.

Tanara de origine romana si-a pierdut viata sambata, in urma accidentului ce a avut loc in Torre di Mosto, provincia Venezia, in Veneto.

Accident grav in Italia. Tanara de 14 ani moarta

Femeia de 22 de ani care conducea masina a pierdut controlul volanului si au ajuns cu masina in afara carosabilului. Sinziana Remina Tudoran, adolescenta care a decedat in urma accidentului, era asezata in scaunul din dreapta soferului. Fata de 14 ani a fost pur si simplu zdrobita de masina care s-a rasturant peste ea. Medicii care au sosit la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viata, iar decesul a fost declarat la scurta vreme de la accident.

Soferita in varsta de 22 de ani a ajuns si ea la spital in urma accidentului suferit. Starea femeii este stabila si nu a necesitat ingrijiri medicale amanuntite.

Conform cotidianului Il Gazzettino, anchetatorii ar suspecta ca tanara de 22 de ani care se afla la volan in momentul accidentului ar fi fost distrata de telefonul mobil. Din imaginile care au aparut in presa italiana se observa ca masina a fost grav avariata, iar impactul a fost unul puternic.

2 morti in Italia, dupa ce o autostrada s-a prabusit

Accidentul in care tanara romanca isi pierde viata pe drumurile din Italia vine la scurta vreme dupa ce o autostrada s-a prabusit, in apropiere de orasul Genova.

In urma acestui incident, alti doi romani si-au pierdut viata. Cel putin 38 de persoane au murit dupa prabusirea acestui segment suspendat al Autostrazii A10 din Italia in apropierea orasului Genova, potrivit celui mai recent bilant anuntat de Ministerul italian de Interne, relateaza cotidianul Corriere della Sera.

Doua dintre persoanele decedate sunt de nationalitate romana, a confirmat, miercuri, Ministerul Afacerilor Externe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.