Locuri de muncă în Spania. Ce salarii se oferă la cules de fructe

0
739
Locuri de muncă în Spania la cules de fructe FOTO: Couleur/Pixabay.com
Locuri de muncă în Spania la cules de fructe FOTO: Couleur/Pixabay.com

O firmă din localitatea Seros, regiunea LLeida, este în căutarea de muncitori în România. Aceste locuri de muncă în Spania sunt la cules de fructe. În total sunt disponibile 50 de posturi. Potrivit anunțului, cei care se angajează vor culege cireșe, nectarine, piersici, pere și smochine. Nu este necesară cunoașterea unei limbi străine pentru aceste locuri de muncă în Spania.

Salariul brut este de 7,40 de euro pe oră și va fi plătit lunar. Printre beneficii se numără faptul că tot costul drumului dus va fi returnat muncitorului după prima lună de muncă. Drumul de întoarcere va fi plătit de muncitor. De asemenea, costurile de cazare sunt suportate de muncitor (10% din salariu, inclusiv utilitățile).

Cei interesați de aceste locuri de muncă în Spania trebuie să știe că durata contractului este de 40 de ore pe săptămână. Contractul începe pe 1 mai și se întinde pe perioade de 3 și 6 luni. Se poate aplica pentru aceste locuri de muncă în Spania până pe 30 aprilie.

Cei interesați se pot adresa Agențiilor Județene de Ocuparea Forței de Muncă sau pot transmite CV în limba română/spaniolă/engleză la adresa de email a angajatorului: exporta@olimpfruit.com și pentru monitorizare la adresa de email liviu.cochirlea @vl.anofm.ro. Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă în Spania mai puteți afla și de – aici.

Locuri de muncă în Spania. Oferte de joburi și în regiunea Huelva

Locuri de muncă în străinătate sunt oferite și de o firmă din Spania, tot în domeniul agricol. Job-urile sunt în regiunea Huelva.

Muncile sunt la cules de căpșuni, zmeură, mure și afine. Se lucrează 6,3 ore pe zi, cu o pauză de masă de jumătate oră, în conformitate cu acordul colectiv din provincia Huelva.

Angajatorii sunt în căutarea a 600 de femei și 150 de cupluri. Plata se face pe card. Salariul brut este de 42,90 de euro pe zi și net de 38,33 de euro pe zi. La sfârșitul campaniei, firma plătește un bonus de 0,70 de euro pe zi persoanelor noi și 0,80 euro pe zi celor care au mai lucrat la această companie. De asemenea, orele suplimentare se plătesc cu 6,67 euro brut pe oră.

Printre beneficii pentru cei care aleg aceste locuri de muncă în Spania se numără și faptul că este oferită gratis cazare. Se plătesc utilitățile (electricitate, apa, gunoi și butelie) cu 1,73 de euro pe zi.

Durata contractului temporar este de 3 luni, 6 luni sau 9 luni, cu o perioadă de probă de 15 zile. Contractul începe pe 1 martie 2020.

FOTO: Couleur/Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.