Locuri de muncă în Germania. Ce salarii sunt în industria hotelieră

0
598
Locuri de muncă în Germania. Se caută angajați români în industria hotelieră FOTO: davidlee770924/Pixabay.com
Locuri de muncă în Germania. Se caută angajați români în industria hotelieră FOTO: davidlee770924/Pixabay.com

O firmă din Germania este în căutare de angajați în România pentru posturi de cameriste în orașele Freising, Erding și Munchen. Cei interesați de aceste locuri de muncă în Germania trebuie să știe că activitatea presupune, potrivit anunțului de angajare: „aspirarea și ștergerea prafului din camere, verificarea și sesizarea potențialelor defecțiuni tehnice, verificarea facilităților din camere (minibar, prosoape, consumabile)”.

Constituie un avantaj experiența în domeniu. Cei interesați de aceste locuri de muncă li se cere să aibă „fire prietenoasă, capacitate de a lucra în echipă, aspect plăcut și flexibilitate”.

Salariul oferit pentru aceste locuri de muncă în Germania este de 10,56 euro brut pe oră.

„Se poate asigura cazarea contra cost. Se acordă 50% supliment pentru lucru duminica și 75% pentru lucru în zilele de sărbători legale. Se poate asigura transportul România – Germania, dacă angajatul va rămâne minim 3 luni în cadrul firmei. În caz contrar, i se va reține costul transportului din salariu”, mai scrie în anunțul de angajare.

Durat contractului de muncă este pe o perioadă de 12 luni, cu posibilitate de prelungire pe o perioadă nedeterminată. Se poate aplica la aceste locuri de muncă în Germania până pe 14 februarie 2020. Pentru mai multe detalii vă puteți adresa Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă. Mai multe detalii aflați și de aici.

Locuri de muncă în Germania. Cât câștigă un bucătar într-un hotel

O altă companie din landul Renania de Nord – Westfalia angajează doi bucătari pentru un hotel din localitatea Munster. Activitatea presupune: prepararea mâncărurilor a la carte; pregătirea preparatelor pentru mesele festive și banchete; mise-en-place.

Salariul oferit este de 1.950 – 2.300 de euro brut pe lună. Se cer cunoștințe bune de limba germană și reprezintă un avantaj dacă cei interesați pentru aceste locuri de muncă în Germania știu și engleză.

„Se acordă sprijin în vederea găsirii unei locuințe în apropierea hotelului. După primul an se acordă bonus pentru vacanță și Crăciun”, mai spun angajatorii.

Contractul de muncă este pe perioadă nedeterminată, iar termenul limită de aplicare este 31 martie 2020. Se transmite C.V-ul, completat la calculator in limba germana sau engleza, la adresele de e-mail ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de, in atentia dnei. Stephanie Diegel, cu specificarea codului „NRW-404-HOGA” si buc_eures@buc.anofm.ro (pentru monitorizare).

De asemenea, la fel ca și în cazul primelor locuri de muncă în Germania pentru mai multe detalii vă puteți adresa Agenției Județene de Ocuparea Forței de Muncă. Mai multe detalii aflați și de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.