Locuri de muncă în Olanda. Cât câștigă un muncitor necalificat

0
880
Locuri de muncă în Olanda FOTO: Skitterphoto/Pixabay.com
Locuri de muncă în Olanda FOTO: Skitterphoto/Pixabay.com

O firmă din Olanda este în căutare de muncitori necalificați în România. Cei interesați de aceste locuri de muncă în Olanda trebuie să se adreseze Agenției Județene de Ocuparea Forței de Muncă. Firma este din regiunea Veluwe.

Potrivit anunțului, munca este în agricultură. „Responstabilitățile includ: plantarea, curățarea de buruieni, tăierea și recoltarea căpșunilor, zmeurei și prazului, pregătirea plantelor pentru plantare, curățarea și ambalarea prazului.

Lucrările se desfășoară atât în sere, cât și în afară, în principal stând în picioare. Munca se desfășoară pe parcursul întregului an, se lucrează 6 zile pe săptămână, în medie 40 – 45 de ore pe săptămână.

În funcție de nevoile din sezon se poate lucra și duminica. Perioada minimă de angajare cerută de angajator este de 8 săptămâni. Munca se poate desfășura în diferite locații pe o distanță de până la 35 km de la cazare la locul de muncă. Transportul la locul de muncă este organizat de către companie”, se arată în anunțul de angajare.

Locuri de muncă în Olanda. Câți bani i se oferă unui muncitor necalificat în agricultură

Angajatorul cere „capacitate de a învăța rapid și de a lucra în echipă” și o condiție fizică bună pentru că activitățile implică acest lucru. De asemenea, cei interesați de aceste locuri de muncă în Olandă trebuie să știe dacă au alergie la căpșuni, zmeură, mure sau praz ca să nu întâmpine probleme.

Nu se solicită cunoașterea unei limbi străine. Salariul se plătește luna în jurul datei de 25 a lunii, în contul bancar al angajatului. Se plătește cu 10,05 euro brut pe oră fără bonusuri și ore suplimentare.

Angajatorul pune la dispoziție un apartament, iar costul este de 70 de euro pentru fiecare angajat pe săptămână. În acești bani sunt incluse facturile pentru electricitate, gaz, apă, internet și frigider. Camerele sunt de 4 persoane, iar bucătăria este echipată cu electrocasnice.

Durata contractului este pe perioadă nedeterminată. Se poate aplica pentru aceste locuri de muncă în Olanda până pe 30 martie 2020. Se trimite CV Europass,cu poza recenta, in limba romana la :dominikavanrussel@genson.nl si pentru monitorizare la :simona.palcu@dj.anofm.ro. Mai multe detalii puteți afla de – aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.