O familie de români a murit într-un accident grav care a avut loc în Ungaria

0
607
FOTO: Captură Youtube
FOTO: Captură Youtube

O familie din România și-a pierdut viața într-un grav accident de circulație care a avut loc pe autostrada M5 din Ungaria. În mașina românilor se aflau cei doi părinți și cei doi copii ai lor. În total, șapte oameni au murit.

Totul s-ar fi întâmplat după ce un TIR a fost scăpat de sub control, a lovit un parapet și apoi s-a ciocnit de două mașini care circulau din sens opus. Toate vehiculele implicate în accident au luat foc, iar pasagerii din cele două autoturisme lovite au murit.

Ambele mașini erau înmatriculate în alte țări decât Ungaria, iar una dintre ele, marca Skoda, avea numere de România. Doar șoferul TIR-ului a scăpat cu viață și acum trebuie să explice în ce condiții a scăpat camionul de sub control.

Consulatul General al României la Szeged a trimis o informare în care confirmă moartea celor patru români.

„Consulatul General al României la Szeged urmărește îndeaproape evenimentele legate de accidentul rutier produs la data de 28 octombrie 2019, în regiunea Csongrad, accident soldat cu decesul a patru cetățeni români.

Reprezentanții oficiului consular au întreprins, în regim de urgență, demersuri pe lângă autoritățile locale, în vederea obținerii unor informații suplimentare cu privire la identitatea persoanelor implicate și circumstanțele producerii accidentului.

Până la acest moment, la nivelul consulatului nu au fost recepționate solicitări de asistență consulară.

Reprezentanții Consulatului General al României la Szeged monitorizează cu prioritate situația și se află în contact cu autoritățile locale, fiind pregătiți să acorde asistență consulară în vederea îndeplinirii formalităților de eliberare a documentelor necesare repatrierii trupurilor neînsuflețite”, se arată într-un comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.