Cadouri de nunta in Anglia. Sfaturi practice

0
1727
cadouri de nunta in anglia

Cadouri de nunta in Anglia. Nunta și cununia civilă semnifică unirea a două destine – un moment deosebit și foarte important din viața de cuplu. Dacă ai fost invitat să iei parte la acest eveniment, fie că ești parte din familie, prieten sau coleg, cadoul pentru miri nu trebuie să lipsească.

Pe lângă cunoscutul plic de bani, care îi ajută pe miri financiar, cadoul de nuntă și cel de cununie civilă semnifică un mod simbolic de a le arăta că îi susții și moral în noua lor viață, de familie.

Cadouri de nunta in Anglia

Dar ce e potrivit să le oferi mirilor la cununia civilă și cu ce daruri să-i surprinzi plăcut în ziua nunții? Află mai jos o serie de idei de cadouri inedite de nuntă și cununie civilă, care fac fericiți orice miri!

Cadourile practice vor fi mereu bine primite, pentru că, fiecare cuplu proaspăt căsătorit are nevoie de ele la mutarea în casă nouă. Alege accesorii vestimentare pe gustul lor, un electrocasnic sau orice altceva care le va ușura treburile casnice.

Cadouri de nunta in Anglia

Cadoul de cununie civilă trebui să le fie de folos ambilor miri, iar un calendar retro este un cadou ideal. Nu are doar o utilitate practică, ci prin el, le dorești mirilor să fie cât mai mult timp împreună și să ajungă să sărbătorească și „nunta de aur”.

Cadouri de nunta in Anglia

Cadoul perfect pentru mire la cununia civilă este un set de butoni, care știi că se asortează la costumul de nuntă, iar pentru mireasă, poți alege un set de bijuterii, care să se potrivească la rochia de mireasă. Astfel, nu le oferi doar niște accesorii deosebite, dar îi mai scapi și de o grijă pentru ziua nunții.

EL sau EA e pasionat/ă de călătorii? Atunci alege-i un glob pământesc, o busolă sau o hartă vintage. Toate îi vor aduce zâmbetul pe buze și vor adăuga frumusețe oricărei piese de mobilier din noul cămin.

Alte variante posibile pentru cadourile originale de nuntă sunt cadourile „pereche”, idei care se adresează aceluiași tip de tabiet, abordat din perspectiva EI și perspectiva LUI. Un set de bărbierit pentru el și o trusă de manichiură pentru ea este un exemplu simplu, dar de efect, dacă adaugi și un mesaj de „suflet”, dedicat domnilor: „Prietene, nu uita! Cele mai importante trei cuvinte într-un mariaj sunt: Spăl eu vasele! Așa că îți urez spor la treabă în casa de piatră!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.