Cadouri de nunta in Germania. Top 10

0
1294
cadouri de nunta in germania

Cadouri de nunta in Germania. Pentru ca sezonul nuntilor a inceput si alegerea unui cadou potrivit pentru proaspatii casatoriti este, de multe ori, dificila, iti propunem 10 sugestii de articole pe care le poti oferi mirilor.

Rama foto decorativa, realizata aliaj metalic pe baza de cositor. Diam. 10,5 cm. Design Sergio Tabellini. Pret: la cerere. Produs in Italia. In exclusivitate prin Interior Store.

BeverlyCutii pentru bijuterii din fier si MDF. Pret: 242 lei.

Cadouri de nunta in Germania

Asa – Set ceainic cu cana si doua farfurii din portelan. Pret: 55 euro fara T.V.A.
Light On – Veioza decorativa, realizata din sticla decorata manual si abajur detasabil. 250V, bec max 1×100 W. H 55 cm, top diam. 30 cm, baza diam. 12 cm. Pret: la cerere. Produs in Italia. In exclusivitate prin Interior Store

Flinstones – Farfurii din ceramica. Disponibile in mai multe variante de culori: platina/turquoise si aur/carbune. Dimensiuni: diam. 23 cm, diam. 30cm. Pret: intre 44 si 52 euro fara T.V.A (in functie de marime).

Cadouri de nunta in Germania

Arezzo – Suport pentru supa sau consome, realizat din aliaj metalic pe baza de cositor. Design Sergio Tabellini. 28,5x17cm x lt 2,4. Pret: la cerere. Produs in Italia.
Serviciu de masa din portelan, Arzberg design, cu decor argintiu, simplu si extrem de elegant. Produse din portofoliul Morphoza-atelier de interioare.
Farfurii din ceramica vopsita mat – Dimensiuni: 36×31 cm, 46×36 cm. Pret: 40 sau 50 euro fara T.V.A (in functie de marime).

Cadouri de nunta in Germania

Maiorca – lumina, eleganta, gingasie, pe scurt un cadou marca Adriani&Rossi. Solutiile de iluminat regasite in colectia Maiorca, cu design dantelat, se potrivesc unui interior romantic. Produse din portofoliul Morphoza-atelier de interioare.

VIKINGHI – Set compus din supot pentru zahar 17×11,5 cm, ceainic 19,5×15 cm, cafetiera 18,5×19 cm, suport pentru lapte sau frisca 13×9 cm si tava 43,5×29 cm; toate realizate din aliaj metalic. Design Alberto Tabellini. Pret: la cerere. Produs in Italia. In exclusivitate prin Interior Store

Caraffa – Set continand o carafa, o tavita pentru carafe si 3 tavi rotunde. Toate din ceramica vopsita lucios. Pret: 136 euro fara T.V.A.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.