Cat costa biletul de avion spre Statele Unite

Daca sunteti nevoiti sa plecati peste Ocean si sunteti interesat cat costa biletul de avion spre Statele Unite, New York-ul este locatia potrivita pentru o prima oprire in "tara tuturor posibilitatilor".

0
1675

Daca sunteti nevoiti sa plecati peste Ocean si sunteti interesat cat costa biletul de avion spre Statele Unite, New York-ul este locatia potrivita pentru o prima oprire in „tara tuturor posibilitatilor”.
Orasul pozitionat pe coasta de est este ideal pentru zborurile din Europa, iar din acest punct, va veti putea continua cu mai mare usurinta calatoria pe teritoriul Statelor Unite.

Cat costa biletul de avion spre Statele Unite: Plecare urgenta in SUA

Chiar si in perioada urmatoare puteti gasi bilete promotionate la clasa low cost.
Pentru un zbor dus cu destinatia Bucuresti Otopeni – New York, cel mai ieftin bilet il puteti achizitiona cu pretul de 1.631 de lei, cu escala de 7h si 25 m la Lisabona. De la Lisabona spre aeroportul JFK din New York veti mai parcurge inca 8 ore de zbor.

Cat costa biletul de avion spre Statele Unite: Bilete in luna noiembrie

Pentru o plecare la mijlcoul lunii noiembrie aveti sanse sa gasiti bilete la preturi si mai mici, insa cu mai multe escale.
Pentru un bilet ce costa putin peste 1.000 de lei veti zbura pe ruta Bucuresti Otopeni – Stockhlom Arlanda – escala de 5h – Stockholm Arlanda – Londra Gatwick – escala de 1h si 25 min – JFK New York.
Cel mai rapid dar totodata cel mai scump bilet de avion pentru aceasta perioada poate fi achizitionat cu suma de 5.942 lei. In total, veti zbura 12h si 30 m, cu o singura escala de 1 h la Bruxelles. Zborul va fi operat de compania Brussels Airlines.

Cat costa biletul de avion spre Statele Unite: Craciun la New York

Craciunul la New York este una din experientele care merita incercate o data in viata. Bradul enorm din Piata Rockefeller, strazile impanzite de lumini colorate si colinde la tot pasul, agitatia din Times Square, dar mai ales, cladirile care ne amintesc de filmele hollywoodiene de Craciun, fac din acest oras, in sezonul rece, un loc magic.
Desi aeroportul JKF din New York poate deveni extrem de aglomerat in aceasta perioada, inca aveti sanse sa achizitionati din timp un bilet la un pret decent.
Daca alegeti sa plecati in jurul datei de 20 decembrie din tara, cea mai buna oferta recomandata de companiile aeriene este zborul operat de compania Aeroflot, cu o durata de 17h si 30m si cu o escala la Moscova. Pretul este de 1.317 lei si au mai ramas doar 8 locuri disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.