Povestea de dragoste dintre o suedeză și un cerșetor român

0
768
FOTO: Captură trailer „Josefin & Florin”
FOTO: Captură trailer „Josefin & Florin”

Un film documentar despre un cuplo româno-suedez a fost proiectat în cinematografele din Suedia. „Josefin & Florin” vorbește despre un tânăr rom venit la cerșit în Suedia, din România. Acesta reușește să-și schimbe radical viața după ce o întâlnește pe Josefin, o suedeză care își creștea singură cei șase copii.

Josefin Karlsson, în vârstă de 38 de ani, se îndrăgostește de Florin Șerban (26 ani), din Onești, care cerșea la un magazin, în apropiere de locuința ei.

Opt luni mai târziu s-au căsătorit și s-au mutat în micul sat Oskarström. După ce povestea celor doi a devenit cunoscută, familia lui Florin a început să pună presiune și să îi ceară să trimită bani acasă, iar relația lor a fost pusă la încercare.

„Când Florin din România o înâlneşte pe suedeza Josefin în faţa unui magazin de alimente, cei doi se îndrăgostesc pe loc. Florin trăieşte din cerşit, iar Josefin este o mamă singură. Opt luni mai târziu, se căsătoresc şi se mută în micul sat Oskarström.

Dar când presiunea din partea familiei lui Florin, aflată în România, devine prea mare, visul unei vieţi mai bune în Suedia pare o provocare, iar relaţia lor trece printr-o cumpănă. este un portret intim al unei iubiri neaşteptate care pune la încercare normele culturale şi noţiuni despre cum ar trebui să trăiască o familie”, se precizează în prezentarea filmului documentar, regizat de Ellen Fiske şi Joanna Karlberg și produs de Mantaray Film.

Josefin a spus că vrea să ofere o viziune pozitivă asupra cerșetorilor și a ales să-și împărtășească povestea în acest documentar, care va fi o amintire distractivă pentru copiii săi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.