Ce salarii sunt la Mc’Donalds in Germania

Angajatorii nemti pun la dispozitie, periodic, mai multe locuri de munca pentru romanii dispusi sa lucreze in lanturile fast-food, pe salarii mult mai mari. Iata ce salarii sunt la Mc'Donalds in Germania.

0
4173

Angajatorii nemti pun la dispozitie, periodic, mai multe locuri de munca pentru romanii dispusi sa lucreze in lanturile fast-food, pe salarii mult mai mari. Iata ce salarii sunt la Mc’Donalds in Germania, dar si ce calificari ai nevoie pentru a ocupa acest post.

Ce salarii sunt la Mc’Donalds in Germania: salarii brute de pana la 2.400 de euro

Potrivit capital.ro, anul trecut, mai multe companii din Vest au organizat o selectie in Romania, pentru ocuparea mai multor posturi vacante. Conform ultimelor informatii prezentate de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca, exista o cerere din partea angajatorilor straini pentru ocuparea posturilor de ospatar, bucatar si personal industria gastronomiei de sistem.
Franciza Mc’Donalds din Germania vine cu oferte care depasesc salariile locale.
Astfel, romanii calificati pot primi un salariu brut cuprins intre 1.400 de euro si 2.400 de euro, pentru ocuparea posturilor vacante.
Pentru un salariut brut de 1.400 de euro, salariul net incasat de angajat ajunge la 900 de euro.

Angajarea se face pe o eprioada de 8-9 luni, cu posibilitatea prelungiri contractului de munca pe durata nedeterminata.
In general, cazarea poate fi asigurata de angajator sau in cz contrar, angajatul este ajutat sa isi gaseasca o locuinta.

Ce salarii sunt la Mc’Donalds in Germania: conditii de angajare

Romanii care vor sa se angajeze la Mc’Donalds in Germania trebuie sa aiba experienta in domeniul bucatariei.
Angajatorii straini cauta persoane care au calificare profesionala incheiata, cu sau fara experienta indelungata in domeniu. Totodata, un alt aspect important este cunoasterea limbii germane (nivelul B1).
In Romania, interviurile si angajarile au avut loc prin intermediul retelei Eures.
Persoanele cu domiciliul in Bucuresti, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sa se adreseze consilierului EURES din cadrul AMOFM Bucuresti, pentru a fi inregistrate in baza de date pentru munca in strainatate si pentru a primi invitatie de participare la urmatoarea selectie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.