Totul despre cazul romancei din Palermo care a fost batuta de carabinieri

Totul despre cazul romancei din Palermo care a fost batuta de carabinieri. O romanca in varsta de 28 de ani a fost batuta cu multa cruzime de doi carabinieri, in timpul unui control de rutina intr-un club de noapte.

0
1041

O romanca in varsta de 28 de ani a fost batuta cu multa cruzime de doi carabinieri, in timpul unui control de rutina intr-un club de noapte. Cazul romancei B.A.C a stat foarte bine ascuns in ultimii doi ani, iar faptele comise de angajatii politiei italienesti au fost dezvaluite abia acum.

Totul despre cazul romancei din Palermo care a fost batuta de carabinieri

Potrivit rotalianul.com, episodul violent a avut loc in data de 9 ianuarie 2015, atunci cand oi carabinieri în serviciu la Unitatea din localitatea Carini, provincia Palermo au intervenit intr-un club de noapte din zona. Acestia desfasurau un control de rutina, pentru a identifica femeile care lucrau acolo. Printre aceste si victima, in varsta, atunci, de 28 de ani.

Cei doi carabinieri s-ar fi lasat dusi de impulsurile de moment si ar fi inceput sa loveasca cu pumni si picioare in romanca. Deocamdata nu se cunosc motivele exacte pentru care cei doi carabieniri au avut o izbucnire atat de violenta.

Totul despre cazul romancei din Palermo care a fost batuta de carabinieri. Certificatul medico-legal descrie rani extrem de grave

Asa cum se poate observa si in imagine, ranile provocate de cei doi barbari romancei sunt cu adevarat barbare. In certificatul medical emis de la spital, se vorbeste despre: ”fractura plurifragmentara a pometului cu adancirea si deplasarea fragmentelor, fractura in partea frontala a sinusului maxilar ipsilateral si a podelei orbitei oculare din partea stânga, fisura a peretelui median, a pavimentului si acoperisului orbitei din partea dreapta, fractura a osului etmoid cu intreruperea profilului podelei de la fosa craniana anterioara din partea stanga, fractura a osului sfenoid…”.

Avocatul Marco Crocitta, un sustinator al romanilor din Italia,  a facut public totul despre cazul romancei care a fost batuta de carabinieri. Din acest motiv, faptele abominabile ale celor doi ofiteri, din urma cu doi ani, au fost dezvaluite abia acum. La fel de grav și  este faptul ca nu s-au luat masuri imediat impotriva carabinierilor in cauza. Fara interventia avocatului Marco Crocitta, cazu ar fi fost, probabil, dar uitarii.

Totul despre cazul romancei din Palermo care a fost batuta de carabinieri. Avocatul Marco Crocitta i-a facut dreptate romancei

Datorita insistentelor si presiunilor facute de avocatul Crocitta, cei doi carabinieri violenți au fost identificati ca fiind F.D. și L.B.G. si au fost puși sub acuzatie pentru incalcarea a mai multor articole din Codul Penal italian pentru faptul ca, in complicitate, au lovit-o cu bestialitate pe conationala noastra provocându-i toate acele rani descrise mai sus, asa cum a fost reconstituit și de Procuratura din Palermo sub conducerea ilustrului doctor în drept, Claudio Camilleri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.