Cum arata meniul KFC in Japonia. Ce specialitati poti manca la KFC in Tokyo

Cum arata meniul KFC in Japonia. Ce specialitati poti manca la KFC in Tokyo. Pentru japonezi, KFC a devenit mai mult decat un simplu lant de restaurante fast food. In Japonia, mancarea de la KFC este asociata cu sarbatoarea Craciunului.

0
1414

Pentru japonezi, KFC a devenit mai mult decat un simplu lant de restaurante fast food. In Japonia, mancarea de la KFC este asociata cu sarbatoarea Craciunului.
In anul 1974, cand strainii din Japonia nu gaseau curcan prin magazine, cei de la KFC au profitat de acest incovenient si au introdus primul meniu de Craciun: pui si vin la doar 10$.
Odata cu timpul, masa de Craciun la KC a devenit deja o traditie, adoptata si de japonezi. In prezent, Colonelul Sanders, simbol al brandului KFC este asociat cu…Mos Craciun.
Iata si alte delicatese pe care le poti gasi doar in meniurile KFC din Japonia.

Cum arata meniul KFC in Japonia. Ce specialitati poti manca la KFC in Tokyo: Kentucky Fried Rice Bowl

O portie din acest produs contine orez prajit, cu bucati de pui si sos japonez Terriyaki, ciuperci, cartofi dulci si ardei iuti verzi. Kentucky Fried Rice Bowl combina cu succes aroma KFC cu cele ale mancarurilor asiatice.

Cum arata meniul KFC in Japonia. Ce specialitati poti manca la KFC in Tokyo: Kentucky Fried Soup

Include toate ingredientele necesare unei supe (ceapa, fasole, morcovi, usturoi) alaturi de supa de pui, noodlesi si carne de pui.

Cum arata meniul KFC in Japonia. Ce specialitati poti manca la KFC in Tokyo: Chicken and Whiskey

In anul 2012, in Japonia s-a deschis primul restaurant KFC cu open bar la locatie. Este locatia ideala pentru zilele de meci, atunci cand fanii echipelor vor sa ia masa in oras, intr-un loc destins, dar si sa serveasca alcool.

Cum arata meniul KFC in Japonia. Ce specialitati poti manca la KFC in Tokyo: Kentucky Chicken Rice

Kentucky Chicken Rice vine servit pe o chifla din orez inmuiata in ketchup si acoperita cu straturi de branza si sos, printre care se adauga doua bucati de pui file. Practic, japonezii au inlocuit chifla clasica de burger, cu cea din orez, o cereala preferata de asiatici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.