Identitatea unui român care a murit în Spania a fost descoperită după două luni

0
533
FOTO: THRSTN92/Pixabay.com
FOTO: THRSTN92/Pixabay.com

Garda civilă din Spania a reușit să identifice trupul unui bărbat mort într-un accident rutier după mai bine de două luni. Acesta avea 35 de ani și era de naționalitate română. A murit pe 4 octombrie, la kilometrul 144.100 al autostrăzii A-231, în dreptul orașului Burgos, Villanueva de Argano.

Potrivit anchetatorilor, acesta a fost călcat de un autoturism în timp ce traversa, pe jos, autostrada. A avut loc un accident în urma căruia au fost implicate și alte mașini. Pe lângă românul care a murit, au mai fost rănite alte patru persoane.

Pietonul nu avea documente de identitate la el, iar Laboratorului de Criminalistică care a efectuat autopsia i-a fost destul de greu să-l identifice. A fost nevoie de o analiză amănunțită a corpului pentru a descoperi semne de identificare.

S-a bănuit din primele zile că e din România, așa că oamenii legii spanioli au apelat la autoritățile din țară.

Au fost analizate cazurile a mai multor români dispăruți în Spania, iar pe rețelele sociale s-a vorbit despre dispariția unui bărbat care a călătorit din România în Castilla y Leon pentru a lucra la recolta de struguri.

Investigatorii au localizat rudele dispărutului din România și le-a contactat, arătându-le un tatuaj pe care bărbatul îl avea pe brațul stâng. Rudele l-au recunoscut și au dat date despre locul în care era ultima oară când au vorbit cu el și astfel s-a făcut legătura cu accidentul rutier din Burgos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.