Locuri de muncă în Germania. Ce salariu câștigă un asistent în stomatologie

0
1096
FOTO: Movidagrafica/Pixabay.com
FOTO: Movidagrafica/Pixabay.com

Agenția Federală de Muncă – Serviciile de Plasare Internațională de Nord-Westfalia, ca reprezentant al unui angajator german, un cabinet stomatologic, este în căutare de forță de muncă în România. Mai exact, aceste locuri de muncă în Germania sunt pentru cei care au studii în asistență pentru domeniul stomatologie.

Cabinetul de stomatologie este în localitatea Hattingen, landul Renania de Nord-Westfalia. Potrivit anunțului, „activitatea presupune: asistență în tratamentul pacienților, efectuarea radiografiilor dentare, facturarea și documentarea procedurilor de tratament, programarea consultațiilor și îngrijirea pacienților”.

Pentru aceste locuri de muncă în Germania se cere calificarea profesională încheiată, iar experiența în domeniu constituie un avantaj. Se caută angajați cu „fire blândă, prietenoasă și capacitate de a lucra în echipă”.

Cei interesați trebuie să aibă cunoștințe de limba germană sau engleză nivel B1. Salariul oferit este de 1.891 euro brut pe lună. Se acordă sprijin în vederea găsirii unei locuințe, precum și în demersurile de înregistrate la autorități.

Contractul de muncă este permanent, iar programul de lucru este cu normă întreagă, de 38 de ore pe săptămână.

Pentru mai multe detalii despre aceste locuri de muncă în Germania vă puteți adresa Agenției Județene de Ocuparea Forței de Muncă. Detalii găsiți și – aici. Se transmite C.V-ul, completat la calculator în limba engleză sau germană (dacă este cazul), la adresele de e-mail ZAV-IPS-Nordrhein-Westfalen@arbeitsagentur.de și buc_eures@buc.anofm.ro (pentru monitorizare), cu specificarea codului „NRW-410-GES”.

Alte oferte de locuri de muncă în Germania

Săptămâna trecută, o altă ofertă de locuri de muncă în Germania a intrat pe lista agențiilor județene de ocuparea forței de muncă din România.

O companie germană din Landul Hessa este în căutare de angajați români. Aceste locuri de muncă în Germania sunt ca lucrători în producția de alimente și băuturi.

Activitatea presupune furnizarea și producerea bazelor pentru producția de băuturi, documentarea etapelor de lucru în sistemul IT, lucrări de curățenie, repesctarea normelor privind igiena, securitatea muncii și protecția mediului.

Se cere pentru aceste locuri de muncă în Germania „calificare profesională și/sau experiență în domeniul producției alimentare, disponibilitate de lucra în trei schimburi și în weekend, atenție, flexibilitate, spirit de echipă”.

Cei interesați trebuie să aibă cunoștințe bune de limba germană. Salariu oferit este cuprins între 2.476 și 2641 de euro brut pe lună.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.