Locuri de muncă în Norvegia. Ce salarii pot câștiga mecanicii

0
655
Locuri de muncă în Norvegia FOTO: pixel2013/Pixabay.com
Locuri de muncă în Norvegia FOTO: pixel2013/Pixabay.com

Cei interesați de locuri de muncă Norvegia au la dispoziție o oferă în domeniul mecanicii auto. O firmă din Oslo caută angajați în România pentru mai multe posturi. Printre altele, se caută mecanici pentru semiremorci. Potrivit anunțului, cei interesați de aceste locuri de muncă în Norvegia trebuie să știe că vor lucra în diferite oraș.

„Sarcini la locul de muncă: reparații mecanice la semiremorci (frâne, suspensii, sisteme pneumatice, lumini). Se execută și reparațiile caroseriei: sudare, tăiere, înlocuire panouri, montare de unități de refrigerare”, scrie în anunțul de angajare.

Salariul brut este de 20 – 22 de euro pe oră. Angajatorul spune că ajută la găsirea cazării și acoperă costurile de cazare pentru prima lună și costurile de călătorie. Durata contractului este pe perioadă nedeterminată și se lucrează 37,5 ore pe săptămână. Termenul limită pentru aplicare este 30 aprilie 2020.

Locuri de muncă în Norvegia. Salarii pentru mecanici auto

Cei specializați în mecanică auto (camioane și autobuze) și sunt în căutare de locuri de muncă în Norvegia pot studia oferta de la aceeași firmă.

„Sarcini la locul de munca: diagnosticarea computerului, constatarea si corectarea defectelor mecanice și electrice ale vehiculelor, efectuarea de reparații mecanice majore, service și întreținere. Se lucrează atât în ateliere de distribuție autorizate, cât și în ateliere pentru toate mărcile de mașini”, scrie în anunțul de angajare. Se oferă între 20 și 24 de euro pe oră brut.

Locuri de muncă în Norvegia. Cât câștigă un tinichigiu

Mai sunt căutați și tinichigii auto și sunt plătiți cu sume între 19 și 25 de euro brut pe oră. „Sarcini la locul de muncă: scoaterea, repararea și înlocuirea părților deteriorate ale caroseriei folosind umpluturi, realizarea sau formarea panourilor pentru înlocuirea celor deteriorate”, scrie în anunț.

Cei interesați de toate aceste locuri de muncă în Norvegia trebuie să se adreseze Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă. Se trimite CV in limba engleza la angajator, adresa de e-mail: Dominika.banaszak@adecco.no si pentru monitorizare la: Elena.Tane@ot.anofm.ro.

Mai multe detalii despre aceste locuri de muncă în Norvegia mai puteți afla și de aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.