Locuri de muncă în Norvegia. Cât câștigă un bucătar

0
789
Locuri de muncă în Norvegia. Se caută pizzari FOTO: jackmac34/Pixabay.com
Locuri de muncă în Norvegia. Se caută pizzari FOTO: jackmac34/Pixabay.com

Cei interesați de locuri de muncă în Norvegia se pot adresa Agenției Naționale de Ocuparea Forței de Muncă. În această perioadă, de exemplu, se caută 8 bucătari care știu să facă pizza.

Locurile de muncă sunt în orașe precum Oslo, Bergen, Trondheim sau Stavanger. „Toate restaurantele Olivia de pe teritoriul Norvegiei sunt unice și sunt inspirate din orașele favorite italiene: Napoli, Roma, Milano, Portofino, Florenta. Un asemenea restaurant este deschis și în Goteborg și vor să se dezvolte în mai multe orașe din mai multe țări.

Se prepară pizza subțire, crocantă în cuptor pe piatră, mâncăruri clasice din paste și alte produse italiene. Pizza acestui restaurant a fost votată una dintre cele mai bune de către cel mai mare ziar din Norvegia”, se arată în anunțul de angajare pentru cei care sunt interesați de locuri de muncă în Norvegia în domeniul culinar.

Se cere „calificare, experiență în muncă, rapiditate în mișcări, atitudine pozitivă”. De asemenea, e nevoie ca bucătarii să știe limba engleză la un nivel „satisfăcător”.

Locuri de muncă în Norvegia. 175 de coroane norvegiene pe oră

Cei interesați de aceste locuri de muncă trebuie să știe că angajatorul plătește cu 175 de coroane norvegiene pe oră (brut), echivalentul a 17,57 de euro. Pentru orele lucrate în plus se adaugă 25 de coroane pe oră (aproximativ 2,5 euro pe oră).

Angajatorii promit un „mediu de lucru prietenos, programe de instruire structurate, mâncare gratuită pe timpul lucrurlui, reduceri la masă pentru familie și prieteni, posibilitate de a participa la competiția Dish of the Year”.

Durat contractului este temporară, pe perioada verii, cu posibilitatea unui contract permanent. Se lucrează 35,5 ore pe săptămână, 7,5 ore pe tură de zi sau de seară. Contractul va începe în martie/aprilie.

Cei interesați pot aplica la aceste job-uri până pe 21 februarie 2020. Se trimite un CV în limba engleză, însoți de o scrisoare de motivație și un istoric al carierei la angajator. Mai multe detalii puteți afla adresându-vă Agenției Județene de Ocuparea Forței de Muncă la agentul EURES. Mai multe detalii și alte locuri de muncă în Norvegia, dar și în alte țări puteți afla de – aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.