Locuri de muncă în Norvegia. Cât câștigă un pizzar în țara nordică

0
1162
FOTO: Skitterphoto/Pixabay.com
FOTO: Skitterphoto/Pixabay.com

O firmă din Norvegia este în căutare de 8 pizzari în România. Aceste locuri de muncă în Norvegia sunt în localitățile Oslo, Bergen, Trondheim și Stavanger.

„Toate restaurantele Olivia de pe teritoriul Norvegiei sunt unice și sunt inspirate din orașele favorite italiene: Napoli, Roma, Milano, Portofino, Florența. Un asemenea restaurant este deschis și în Goteborg și vor să se dezvolte în mai multe orașe din mai multe țări.

Se prepară pizza subțire, crocantă în cuptor pe piatră, mâncăruri clasice din paste și alte produse italiene. Pizza acestui restaurant a fost votată una dintre cele mai bune de către cel mai mare ziar din Norvegia”, se arată în anunțul de angajare.

Celor interesați de aceste locuri de muncă în Norvegia li se cere calificare, experiență în muncă, rapiditate în mișcări și atitudine pozitivă. De asemenea, ar trebui să știe limba engleză la un nivel satisfăcător.

Locuri de muncă în Norvegia. Ce salariu se oferă într-o pizzerie

Salariul minim pentru aceste locuri de muncă în Norvegia este de 175 de coroane brut pe oră, adică aproximativ 17,57 euro pe oră. Pentru orele lucrate în plus se adaugă aproximati 2,5 euro pe oră.

Angajatorii promit un mediu de lucru prietenos, „programe de instruit structurate, mâncare gratuită pe timpul lucrului, reduceri la masă pentru familie și prieteni, posibilitate de a participa la competiția Dish of the Year”.

Durata contractului este temporară, pe perioada verii, cu posibilitatea unui contract permanent. Se lucrează 35,5 ore pe săptămână, 7,5 ore pe tură de zi sau de seară. Contractul va începe în martie sau aprilie.

Cei interesați pot trimite un CV în limba engleză, însoțit de o scrisoare motivațională și un istoric al carierei la angajator, adresa de e-mail: steffen@olivia.no si pentru monitorizare la: Elena.Tane@ot.anofm.ro.

Pentru mai multe detalii trebuie să vă adresați la Agenția Județeană de Ocuparea Forței de Muncă. Detalii suplimentare găsiți și – aici.

FOTO: Skitterphoto/Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.