Locuri de muncă în Norvegia. Cât câștigă pe lună un instalator

0
725
FOTO: stevepb/Pixabay.com
FOTO: stevepb/Pixabay.com

O companie din Norvegia este în căutare de instalatori în România. Cei interesați de aceste locuri de muncă în Norvegia trebuie să știe că posturile sunt pentru mai multe localități din țară. Pentru detalii suplimentare trebuie să vă adresați Agenției Județene de Ocuparea Forței de Muncă.

Potrivit anunțului, se caută instalatori care să știe limba engleză, nivel de începător. Salariul pornește de la 240 de coroane norvegiene pe oră, echivalentul a 24 de euro. Durata contractului este temporară sau permanentă. Se lucrează până la 12 ore pe zi. Mai multe detalii puteți afla de – aici.

Cei care se pricep în domeniul tehnic pot alege și alte locuri de muncă în Norvegia. O altă firmă caută, printre altele, mecanici pentru semiremorci. Potrivit anunțului, cei interesați de aceste locuri de muncă în Norvegia trebuie să știe că vor lucra în diferite oraș.

„Sarcini la locul de muncă: reparații mecanice la semiremorci (frâne, suspensii, sisteme pneumatice, lumini). Se execută și reparațiile caroseriei: sudare, tăiere, înlocuire panouri, montare de unități de refrigerare”, scrie în anunțul de angajare.

Salariul brut este de 20 – 22 de euro pe oră. Angajatorul spune că ajută la găsirea cazării și acoperă costurile de cazare pentru prima lună și costurile de călătorie. Durata contractului este pe perioadă nedeterminată și se lucrează 37,5 ore pe săptămână. Termenul limită pentru aplicare este 30 aprilie 2020.

Locuri de muncă în Norvegia. Salarii pentru mecanici auto

Cei specializați în mecanică auto (camioane și autobuze) și sunt în căutare de locuri de muncă în Norvegia pot studia oferta de la aceeași firmă.

„Sarcini la locul de munca: diagnosticarea computerului, constatarea si corectarea defectelor mecanice și electrice ale vehiculelor, efectuarea de reparații mecanice majore, service și întreținere. Se lucrează atât în ateliere de distribuție autorizate, cât și în ateliere pentru toate mărcile de mașini”, scrie în anunțul de angajare. Se oferă între 20 și 24 de euro pe oră brut.

FOTO: stevepb/Pixabay.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.