Salarii la Edeka in Germania

Edeka este cel mai mare retailer alimentar din Germania, cu sediul principal in Hamburg. Iata ce salarii sunt la Edeka in Germania, unul din cei mai puternici retaileri din Europa.

0
3113

Edeka este cel mai mare retailer alimentar din Germania, cu sediul principal in Hamburg. Iata ce salarii sunt la Edeka in Germania, unul din cei mai puternici retaileri din Europa.
In Hamburg, un angajat care lucreaza la casa de marcat incaseaza intre 1000 si 2000 de euro/luna, in functie de nivelul de experienta in companie.
Cei care lucreaza in depozitele Edeka pot ajunge si la salarii de peste 2000 de euro pe luna.
Un anunt de angajare pentru postul de lucrator in depozitul din Edeka ofera un salariu de 2.500 de euro pentru lucratorii romani interesati. Pentru jobul de lucrator depozit, angajatorii nu cer calificare si experienta profesionala in domeniu.
Activitatea presupune incarcarea si descarcarea cotainerelor cu marfa, sortarea si aranjarea produselor, mutarea marfii in zona in care se afla stivuitoarele sau in locul de incarcare a camioanelor. Se mai cere curatenie in interiorul masinilor si in zona de incarcare a acestora. Pentru acest job nu este nevoie de calificare si experienta profesionala in domeniu. Disponibilitate de a lucra in tura de noapte, duminica sau in sarbatorile legale. De asemenea e nevoie de cunostinte de baza in limba germana. Contractul de munca se va semna pentru o perioada determinata de 6 luni, cu posibilitate de prelungire pe timp nedeterminat. Programul de lucru este de 30,8 ore pe saptamana (luni, miercuri si vineri, in intervalul orar 17.00 – 01.12, iar joi si duminica, intre 16.00 – 00.12).
Un sef de departament de la Edeka incaseaza aproximativ 3000 de euro pe luna.

Salarii la Edeka in Germania. Ce trebuie sa stie candidatii care vor sa se angajeze la Edeka

EDEKA este o companie importanta in domeniul comertului si al produselor alimentare. Brandul EDEKA a fost infiintat in 1898 si este in prezent liderul pietei germane de retail cu o cota de aproximativ 27% si o cifra de afaceri de peste 48,4 miliarde euro (in 2015). EDEKA opereaza mai multe formate de retail, de la magazine de proximitate locate in puncte importante de trafic (Spar Express) si pana la supermarketuri (EDEKA Markt) sau hypermarketuri cu suprafete de peste 2500m² (EDEKA Center). Printre acestea si brandul Netto, extrem de activ pe segmentul discounter, cu o strategie axata pe calitate si pret.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.