„Minune” în Irlanda. Un român care a spus că e invalid și cerea daune uriașe a început să meargă

0
495
FOTO: MIBI
FOTO: MIBI

Un român în vârstă de 40 de ani, care locuiește în nordul Dublinului, a mers în fața instanței și a cerut despăgubiri în urma unui accident în urma căruia a susținut că și-a pierdut mobilitate și e nevoit să se deplaseze doar cu un scaun cu rotile.

Însă, românul a fost surprins de o cameră de supraveghere în timp ce și-a pus scaunul cu rotile în portbagajul mașinii sale, a mers fără probleme și s-a urcat la volan.

Bărbatul a dat în judecată Biroul Asiguratorilor Auto din Irlanda (MIBI) susținând că a fost victima unui accident. Mai exact, a spus că în timp ce mergea cu bicicleta a fost lovit de o mașină și a suferit traumatisme grave la spate.

Accidentul s-ar fi întâmplat în iunie 2016, însă autorul, șoferul autoturismului, nu a fost identificat.

La proces, reprezentanții MIBI au prezentat un clip în care românul pare că nu ar avea probleme de mobilitate. Întreaga scenă a fost surprinsă în apropierea clinicii în care avea o programare medicală. Inițial, ca să urce scările, a folosit niște cârje, iar la scurt timp după vizita medicală, într-o altă parte din centrul orașului Dublin este surprins mergând fără niciun fel de ajutor.

„Mulțumită unei investigații cuprinzătoare, am putut furniza dovezi care au respins vehement cerere formulată. Vom prezenta detaliile acestui caz poliției“, a afirmat directorul executiv al MIBI, David Fitzgerald.

După aceste imagini, românul nu doar că nu mai primește deloc niciun fel de despăgubiri, dar ar putea fi acuzat de fraudă. Potrivit dublinlive.ie, românul și-a retras reclamația pentru care cerea despăgubiri de la societatea de asigurări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.