O adolescentă dată dispărută în Italia a fost găsită. Cazul a ajuns la televiziuni

0
583
Mama fetei la Pomeriggio Cinque, program tv pe Canale 5 FOTO: Rotalianul.com
Mama fetei la Pomeriggio Cinque, program tv pe Canale 5 FOTO: Rotalianul.com

O adolescentă în vârstă de 17 ani, din Conegliano, provincia Treviso, a fost dată dispărută de familia ei și a fost descoperită de carabinierii italieni în casa surorii unui bărbat cu care fata fugise.

Potrivit Corriere della Sera, Letiția Diana a fost dată dispărută duminică, 24 noiembrie, iar mama ei se temea că fata a fost răpită și dusă în Germania pentru prostituție.

„Tânăra era bine și liniștită, ne-a urmat imediat ce i-am cerut să o facă. De asemenea, cei din casă au fost persoane cooperante, nu s-au înregistrat probleme”, au declarat carabinierii care au luat parte la acțiune.

Mama a spus că este mulțumită că totul s-a sfârșit cu bine. „Abia aștept să o îmbrățișez, nu o voi întreba nimic pentru că mă gândesc că a fost destul de traumatizată. Pentru mine este important să știu că este bine și în siguranță”, a declarat mama fetei.

Tânăra dispăruse de dimineață. I-a spus mamei ei să merge la biserică și că se întoarce la prânz. Însă, în jurul orei 13:00, mama spune că a primit un telefon de la un bărbat care i-a zis că fata este cu el și că a venit din Germania ca să o ia și că de acum încolo va avea el grijă de ea.

Potrivit Rotalianul.com, ar fi vorba de un bărbat în vârstă de 27 de ani de care fata se îndrăgostise după ce a vorbit cu el de mai multe ori online. După patru zile, mama a primit din nou un telefon, de data aceasta de la fata ei, care i-a transmis că este bine, fericită și să nu o mai caute. Însă familia ei credea că a fost constrânsă să spună aceste lucruri.

Cazul a ajuns în presă, după ce mama a făcut numeroase apeluri pentru ca fata ei să fie găsită cât mai repede.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.